Chiar dacă arată ca un iPhone vechi, noul iPhone SE are un procesor puternic A13 Bionic pe care îl găsim pe iPhone 11, 11 Pro şi Pro Max şi un preţ care-l va face cu siguranţă atractiv pentru mulţi, 399 de dolari pentru varianta de 64 de GB.


iPhone SE, a doua ediţie, foloseşte designul lui iPhone 8 si are margini late deasupra și sub ecran, păstrând în partea de jos “butonul” Touch ID. Smartphone-ul cu ecran de 4,7 inci va fi disponibil cu spaţiu de stocare  de 64/128/256 GB, în trei culori: alb, negru şi roşu.
Cu o singură cameră de 12MP,  partea foto nu pare să fie punctul forte al noului smartphone, chiar dacă Apple spune că chip-ul va fi folosit pentru combina informaţiile din mai multe fotografii într-una singura (Smart HDR).

iphone_se_2020_.jpg

iPhone SE
iPhone SE filmează 4K

Surpriza o reprezintă capitolul video, acolo unde gigantul din Cupertino spune că telefonul poate înregistra în 4K la 60 de cadre pe secundă. Camera de selfie are doar 7MP. În rest, majoritatea componentelor ar trebui să fie aceleaşi cu cele folosite pe iPhone 8, iar autonomia, deşi încă nu a fost comunicată capacitatea bateriei, ar trebui să fie similară.

Cât costă cele trei modele de iPhone SE în funcție de stocare

Telefonul va suporta wireless charging şi va avea inclus în cutie un încărcător pe 5W (deşi suportă şi încărcare pe 18W), cu conector Lightning, evident. Standardul de protecţie este IP67, adică rezistă la praf şi apă (până la un metru adâncime). Noul smartphone suportă  Wi-Fi 6, Gigabit LTE şi dual-SIM (un SIM normal şi un eSIM). Ca şi la alte iPhone-uri, va fi inclus un abonament gratuit pe un an la Apple TV Plus. Preţurile încep de la 399 dolari pentru varianta cu 64GB. Modelul cu 128GB va costa 449 dolari, iar versiunea cu 256GB va putea fi cumpărată cu 549 dolari. Noul iPhone SE va putea fi precomandat începând cu 17 aprilie, iar livrările se vor face din 24 aprilie.

 
 
Loading...