Vești bune pentru cei care vor să publice pe Facebook imagini sau materiale video cu un puternic impact emoțional! De acum, rețeaua de socializare nu va mai interzice publicarea lor, dar există o condiție.


Acestea vor putea apărea în „newsfeed” doar dacă sunt știri, informează Metro.co.uk. inițiativa vine după ce politicile de interdicție a unui anumit conținut media au fost aspru criticate atunci când Facebook a cenzurat celebra fotografie cu fetița vietnameză goală – era un copil, care fugea speriată după un bombardament american asupra satului în care locuia în timpul Războiului din Vietnam.

copii_vietnamezi.jpg

fotografie razboi vietnam copii
Aceasta este celebra fotografie care a creat numeroase controverse pe Facebook
Foto: Wikipedia

Această imagine, pe care politica Facebook o cataloga drept pronografică, este de fapt o fotografie câștigătoare a Premiului Pulitzer. În lunile care vor urma, Facebook va permite publicarea de conținut media cu un puternic impact emoțional, atât timp cât sunt știri de maximă importanță și dacă prezintă interes crescut pentru public.

 Reprezentanții Facebook și-au apărat poziția și au declarat că prin politicile promovate, au vrut doar să țină departe imaginile și materialele video care ar putea influența negativ minorii de pe rețeaua de socializare.  

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...