Ţara noastră oferă o multitudine de variante pentru petrecerea timpului liber, fie că eşti în concediu, fie că doreşti o simplă evadare de weekend. Unele zone sunt superbe, indiferent de anotimp, însă altele, toamna, îți vor tăia răsuflarea.


Holbav 

Transilvania este regiunea perfectă pentru o vacanță de toamnă, mai ales în zone rurale, unde ai ocazia să descoperi o parte dintre tradițiile noastre străvechi. Unul dintre cele mai pitorești astfel de locuri este satul Holbav, din județul Brașov. Aflat la poalele masivului Piatra Craiului, Holbav devine un adevărat paradis în fiecare toamnă, cu dealuri line multicolore și munții înalți în fundal. 

Cazanele Dunării

Această zonă spectaculoasă este o destinație minunată în orice sezon, dar toamna, când natura îmbracă veșminte multicolore, Cazanele Dunării sunt și mai frumoase. Nu trebuie decât să te plimbi cu barca pentru a admira peisajul multicolor. Dacă ajungi aici, nu uita să admiri chipul lui Decebal și Mănăstirea Mraconia, dar și să vizitezi peșterile Veterani și Ponicova, unde poți intra doar de pe Dunăre. 

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

Cea mai izolată localitate din lume găzduiește 800 de oameni

Artă la metrou! Imagini impresionante cu staţiile, care arată fix ca la muzeu FOTO

 
 
Loading...