Pe lângă triumful în al doilea sezon al show-ului “Ferma vedetelor” şi premiul în valoare de 50.000 de euro, Paul Ipate a fost desemnat şi „cel mai harnic fermier“, prin voturile telespectatorilor Pro TV. Prezent în studioul Adevărul Live, cel mai îndrăgit dintre persoanjele care au trudit în Cipru a dezvăluit detalii din copilărie şi din adolescenţă. A renunţat la o carieră sportivă pentru actorie şi spune că i-ar plăcea să aibă propria emisiune.


Paul Ipate a recunoscut că provocarea din „Ferma Vedetelor“ a fost mai grea decât se aştepta. El descrie show-ul ca pe o experienţă foarte frumoasă. „Am învăţat foarte multe lucruri. În primul rând, am învăţat foarte multe lucruri despre oameni, mi s-au confirmat lucruri despre oameni, am învăţat lucruri despre mine. Dar cel mai mare câştig au fost lucrurile pe care le-am învăţat despre oameni, cum să-i înţeleg, cum să-i accept, cum să-i tolerez şi cum să-i iubesc în acelaşi timp“, spune Paul. „A fost o mare surpriză că am fost ales de telespectatori drept <<Fermierul anului>>. Sincer, a fost copleşitor. Oamenii mă opresc pe stradă şi mă felicită. Mă bucur că oamenii au văzut în mine lucruri pe care nici măcar eu nu le vedeam“, mărturiseşte actorul.

ferma.jpg

paul ipate, marcel toader
Paul a trecut, la dueluri, de Marcel Toader, unul dintre concurenţii redutabili
Foto: Pro TV

Paul Ipate şi-a amintit şi de perioada adolescenţei: „Eu am fost la un cerc de teatru de la 8 ani până pe la 14 ani. Apoi, în clasa a X-a, am luat o probă la Teatrul de Comedie, unde am jucat până în clasa a XII-a. Aveam altceva în cap, speram să urmez cariera lui tata, o carieră militară. Dar am avut o discuţie civilizată cu părinţii mei, care m-au susţinut în absolut orice, şi mi-au dat nişte sfaturi pe care le-am valorificat. Am făcut bine că am ales drumul ăsta. Cu o lună înainte de admitere m-am hotărât să dau la Teatru. A fost o decizie foarte bună şi mă bucur că am luat-o“. Pe lângă cariera militară, Paul Ipate şi-ar mai fi dorit să facă tenis: „Cred că aş fi fost un foarte bun sportiv. Mi-a plăcut extrem de mult tenisul, mi-ar fi plăcut să urmez o carieră, dar nu a fost să fie“.   

Paul a povestit şi cum a rămas corigent la matematică în clasa a VIII-a, după ce părinţii au decis să-l mute de la şcoala de cartier la una mai bună. „M-au dus la <<Spiru Haret>>, ori eu când am intrat în clasă, oamenii ăia făceau matematică de clasa a X-a. Oricum, matematica nu a fost niciodată punctul meu forte, nu a fost materia mea preferată. În primul semestru era inevitabil să nu rămân corigent, pentru că nu înţelegeam absolut nimic. Am recuperat, dar foarte greu. Eu în continuare nu mă pricep la cifre, dau bani mai mulţi, pierd bani. Am fost cu un prieten să-mi iau o maşină şi, când am făcut tranzacţia, am dat cu 25 de milioane mai mult. Noroc cu prietenul meu, care mi-a atras atenţia“, se amuză artistul.

Tânărului devenit cunoscut ca urmare a spoturilor publicitare la o mare companie de telefonie mobilă i-ar plăcea să modereze o emisiune TV. “Să fie o emisiune în care să chem oameni valoroşi, care să spună lucruri importante“.

Citeşte interviul complet pe adevarul.ro!
 

 
 
Loading...