2018, un an ghinionist! Care sunt vedetele surprinse pe stradă fără pic de machiaj. Le recunoști?

Ultima actualizare:

    Andie Mcdowell a fost surprisă pe stradă fără machiajul purtat la evenimentele de pe covorul roșu Foto: Profimedia
Andie Mcdowell a fost surprisă pe stradă fără machiajul purtat la evenimentele de pe covorul roșu Foto: Profimedia

Deși mulți asociază celebritatea cu beneficiile care vin la pachet odată cu aceasta, majoritatea oamenilor uită că există și multe situații neplăcute prin care starurile sunt nevoite să treacă, chiar și atunci când nu se află pe covorul roșu. Probabil că, dacă ar fi întrebate ce le deranjează cel mai tare de când au devenit faimoase, vedetele ar răspunde simultan, în cor: paparazzi! Și pe bună dreptate...Iată ce staruri de la Hollywood au avut ghinionul de a fi pozate pe stradă, fără pic de machiaj. Tu le recunoști?

Nu e ușoară nici viața de vedetă! Faptul că toată lumea te poate recunoaște oricând pe stradă are atât avantaje, cât și dezavantaje. Dacă, de regulă, starurile recurg la toate mijloacele posibile pentru ca paparazzi să nu le prindă în ipostaze care să nu le facă prea multă cinste în mediul online, iată că acestea nu reușesc întotdeauna să treacă pe sub „radar”. Cum orice om mai are și zile proaste, în care aranjatul nu se ridică nici măcar la nivelul de opțiune, vedetele au demonstrat, în repetate rânduri, că uneori nu se potrivește „socoteala” de pe covorul roșu cu cea de pe..stradă, din zilele lipsite de evenimente mondene.

Chiar și unele dintre cele care sunt considerate cele mai frumoase dive la Hollywood au momente în care, fără machiaj, nu mai par ca scoase din vitrină. Paparazzi știu deja aceste lucuri și nu au dormit în 2018, care a fost un an cam ghinionist pentru vedete precum Jessica Alba, Eva Longoria, Katie Holmes sau Kate Moss, care au fost surprinse nemachiate pe stradă. Dacă pentru unele dintre ele machiajul este doar o opțiune, pentru altele, este clar că a devenit o necesitate. Totuși, atunci când ești o vedetă internațională, trebuie să îți asumi întotdeauna și aparițiile publice mai puțin îmbucurătoare. Acestea nu pot să spere acum decât că 2019 va fi puțin mai blând cu ele. Iată ce vedete au fost surprinse pe stradă fără pic de machiaj!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net