Aspectul fizic este un capitol important pentru toate artistele din lume. Totuși, unele dintre ele au întâmpinat perioade dificile în viața lor, când nu le-a mai păsat de kilogramele în plus sau de înfățișarea lor.


Fanii lor, în schimb, au tras un semnal de alarmă atunci când a fost cazul și le-au adus aminte cât de importantă e prezența scenică. Haideți să vedem, așadar, care sunt acele șapte artiste de TOP care s-au luptat cu kilogramele și care au apărut în fața fanilor lor cu siluete mult mai rotunjoare decât obișnuiau.

Britney Spears

Aspectul ei fizic s-a îmbunătățit vizibil în ultimii doi ani. Artista merge regulat la sală, a încetat să poarte meșele inestetice și are mult mai mare grijă de costumele scenice pe care le îmbracă. Aspecte pe care acum câțiva ani nu punea chiar atât de mult preț, de aici și aparițiile de toată jena. Ne amintim de o apariție de-a ei, din 2009, din timpul unui concert în Londra, când Brit avea colăcei și o gușă inestetică. Pe atunci, rețelele de socializare au izbucnit în comentarii negative la adresa lui Brit.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte artiste au trecut printr-o astfel de transformare!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: