Ei și-au descoperit vocația încă din copilărie și au făcut eforturi colosale pentru a-și urma visele. Acum joacă în filme nominalizate la cele mai prestigioase premii din domeniul cinematografiei, însă atunci se mulțumeau și cu rolurile secundare sau chiar episodice.


Haideți să vedem, așadar, ce actori de la Hollywood și-au început cariera de mici!

Actori care și-au început cariera în copilărie!

Leonardo DiCaprio apare pentru prima dată pe micile ecrane la vârsta de cinci ani, în diverse reclame și-n filmul Romper Room. Cu toate acestea, primul lui rol notabil a fost în anul 1990, pe când joacă rolul lui Garry Buckman, o versiune televizată a filmului Parenthood. În același an joacă în filmul Santa Barbara rolul tânărului Mason Capwell.

Daniel Radcliff este cunoscut mai degrabă prin rolul lui Harry Potter, decât prin numele lui adevărat. Cu toate acestea, prima lui tangență cu această industrie a avut-o la vârsta de cinci ani, nu la 10, cât avea când a jucat în pelicula Herry Potter. De atunci și până la vârsta de zece ani, Daniel nu a mai apărut nicăieri. În 1999, acesta primește un rol în David Coperfield, ceea ce îi garantează intrarea propriu zisă în rândul actorilor de la Hollywood. Iar de aici și până la castigul filmului Harry Potter și piatra filosofală nu a fost decât un pas. Cu toate că părinții lui n-au vrut să-l lase la castingul acestui film, căci se filma în alte orașe și presupunea ca Daniel să renunțe la școală pentru o perioadă, regizorul l-a ales pe Daniel după ce l-a văzut într-un video din filmul David Coperfield.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alți actori de la Hollywood și-au început cariera din copilărie!

 
 
Loading...