Celebra cântăreață Adele s-a despărțit de soțul cu care s-a căsătorit în urmă cu trei ani, deși cei doi formau un cuplu din anul 2011, iar în 2012 fiul lor a venit pe lume. Angelo are acum 6 ani, iar din păcate Adele a hotărât să-și separe drumul de soțul ei, Simon Konecki.


Cuplul „se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste”, se spune într-o declarație dată publicității de către reprezentanții oficiali ai artistei, potrivit bbc.com. Adele, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit în 2016, după de a format un cuplu timp de cinci ani, cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Ei au ales să se căsătorească în secret pentru a evita presa.

57341012_2348692028735437_9084007649543979008_n.jpg

Adele și Simon s-au despărțit și urmează să divorțeze
Foto: Getty

Adele este câștigătoare a mai multor premii Grammy

Adele a lansat de-a lungul carierei muzcale trei albume care au intrat imediat în topurile difuzărilor la radio. Primul album s-a vândut în mai bine de 6 milioane de exemplare. Chiar dacă primul album s-a bucurat de un succes incontestabil, cel de-al doilea a fost de aproape cinci ori mai bine vândut decât primul, fiind achiziționat de 29 de milioane de persoane.

„Rolling in the Deep”, „Someone Like You” şi „Set Fire to the Rain” sunt trei dintre piesele care au făcut-o celebră pe artistă.

În 2011, artista a suferit o operație la corzile vocale, în urma unei hemoragii. În 2017, ea și-a anulat ultimele două concerte ale turneului său mondial, la sfatul medicilor, pentru că își forțase prea mult vocea.

În luna martie a acestui ani, Adele a fost surprinsă ieșind dintr-un studio de înregistrări, fapt care i-a făcut pe fani să înțeleagă că artista se pregătește să lanseze muzică nouă.

 

Loading...