Continuă să şocheze! După ce a lansat o piesă cu succes fenomenal, Adele (27 de ani) a apărut în compania unui bodyguard care a cucerit toate femeile de pe planetă. Se numeşte Peter van der Veen (35 de ani) şi a fost Mister Europa.


După trei ani de pauză în activitatea artistică, cântăreaţa britanică Adele (27 de ani) a revenit în forţă recent. A uimit lumea cu ultimul ei album şi piesa „Hello”, iar în această săptămână a făcut senzaţie cu noul ei bodyguard, olandezul Peter van der Veen (35 de ani). 

Fost culturist şi încoronat Mister Europa în anul 2005, el a impresionat femeile de pe tot globul cu muşchii săi. Adele a apelat la serviciile lui după ce a devenit din ce în ce mai mult în centrul atenţiei publicului datorită succesului său uluitor. Se zvoneşte că Peter pretinde un onorariu pe măsura muşchilor săi de oţel. Cântăreaţa ţine la secret cu cât îl plăteşte, însă nu este o problemă pentru ea să-i dea cât cere, fiindcă are o avere de 75 de milioane de dolari.

Peter van der Veen a fost gardă de corp pentru mai multe staruri

 

25-vedext-2.jpg

Peter van der Veen bodyguard Adele
Peter van der Veen a fost încoronat cel mai bine bărbat din Europa în 2005
foto: Hepta

 

Peter van der Veen a mai fost bodyguardul unei alte mari vedete, Lady Gaga (29 de ani), pe care a slujit-o timp de 5 ani. În această perioadă s-a dovedit un protector ideal. Datorită lui, diva nu a suferit nici un incident, deşi este urmărită şi ea de mulți fani nebuni. Bodyguardul şi-a făcut o agenţie de protecţie personală. Cântăreaţa Adele a reuşit performanţa de a deveni faimoasă, deşi nu se dezbracă în pielea goală şi nu încearcă să şocheze prin alte mijloace în afara vocii ei de excepţie, cum fac Rihanna (27 de ani) sau Miley Cyrus (23 de ani). Ea are un fiu, Angelo, de 3 ani, născut din relaţia cu Simon Konecki.

Adele, „Noua regină a muzicii soul”

Supranumită „Noua regină a muzicii soul”, Adele a vândut peste 3 milioane de discuri din ultimul ei album, „25”, în mai puţin de o săptămână, care a devenit cel mai bine vândut album din istoria Marii Britanii. Albumul ei precedent s-a vândut în 30 de milioane de exemplare şi i-a adus opt premii Grammy. Cel mai recent single al solistei care a ajuns hit se numește „Hello” și a fost lansat la 22 octombrie 2015.

 
 
Loading...