Machiajul este cel mai folosit și util „truc” de înfrumusețare, iar absenţa lui poate scoate la iveală, în unele cazuri, celebrele cearcăne, probleme de ten sau riduri care obișnuiesc să umbrească frumuseţea. Vedetele nu fac excepție!


Ca în fiecare an, chiar și unele dintre cele mai cunoscute dive de la Hollywood aleg uneori varianta cea mai naturală de a ieși din casă, fără pic de produse cosmetice pe față, de care probabil sunt sătule. Și pe bună dreptate. Machiajul puternic folosit pentru videoclipuri, emisiuni sau filme poate intra în contradicție cu tenul, care mai vrea să și respire, din când în când.

Astfel, paparazzi stau mereu pregătiți pentru a surprinde acest tip de ieșiri, chiar dacă uneori le e și lor greu să le mai recunoască pe dive, care pot arăta extrem de diferit fără machiajul cu care ne-au obișnuit. Totuși, există și situații în care vedetele arată extrem de naturale fără cosmetice, asta dacă au grijă de tenul lor. 

10 vedete nemachiate, în izolare! Pe unele nu le recunoști nici cu buletinul în mână

ruby.jpg


Ruby

Ruby (31 de ani) s-a pozat în dormitor, înainte de culcare. Ea a recunoscut că ba se machiază strident, ba nici nu deschide cutia de farduri, cu lunile, dacă nu se află în concerte.

ruby.jpg


Ruby

 Andreea Marin (45 de ani) pare o copiliță fără creion dermatograf și fără ruj.

andreea_marin.jpg


Andreea Marin

 Laura Cosoi ( 38 de ani) este adepta naturaleții, așa că niciodată nu a abuzat de machiaj.

laura_cosoi.jpg


Laura Cosoi

Mirabela Dauer (72 de ani) arată cu 20 de ani mai tânără fără fond de ten și fără rimel. Ea s-a pozat în curtea vilei, de Paște.

mirabela_dauer.jpg


Mirabela Dauer

Și Daniela Gyrofi (51 de ani) a intrat în acest joc, însă părerile sunt împărțite, în cazul ei. Deși fanii i-au atras atenția că a cam abuzat de intervenții estetice, la nivelul feței, ea susține că e este naturală.

daniela_gyorfi.jpg


Daniela Gyorfi

Adela Popescu (33 de ani) pare o adolescentă, când nu trece pe la cabina machiaj și chiar se simte bine în pielea ei.

adela_popescu.jpg


Adela Popescu

Raluca Bădulescu ( 45 de ani) este de obicei foarte atentă la look-ul, având acasă zeci de cutii de farduri, dar și peruci. La vederea fotografiei, internauții au rămas fără grai, căci d-abia au recunoscut-o.

raluca_badulescu.jpg


Raluca Bădulescu

Cristina Cioran (42 de ani) n-a avut nici o problemă să se pozeze după ce a ieșit din baie, cu părul ud strâns în prosop.

cristina_cioran.jpg


Cristina Cioran

Andreea Mantea (32 de ani) face reclamă, pe internet, la un tratament facial. A fost nevoită se se demachieze, însă și-a păstrat genele false.

andreea_mantea.jpg


Andreea Mantea

Marina Voica are 83 de ani, însă, de o lună, de când se află în izolare, în vila ei din Breaza, nici că mai e interesată de machiaj.

marina_voica.jpg


Marina Voica

Citește și:

Așa arată fără strop de machiaj reginele audiențelor!

Atenţie, poze neretuşate! Cum arată vedetele noastre fără strop de machiaj

Cele mai cunoscute dive de la Hollywood, surprinse fără machiaj

Chiar dacă pe ecran par impecabile, cu toții mai avem uneori și zile proaste în care părem mai obosiți sau tenul decide să ne facă mici „surprize”, iar starurile nu fac nici ele excepție de la această regulă.

Chiar și unele dintre cele care sunt considerate cele mai frumoase dive la Hollywood au momente în care, fără machiaj, nu mai par ca scoase din vitrină. Paparazzi știu deja aceste lucruri și stau mereu la pândă pentru a surprinde momentul perfect în care frumoasele Hollywood-ului fac orice greșeală. Sub radarul lor, anul acesta se află și nume mari și sonore precum Halle Berry, Sandra Bullock, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Cardi B sau Ana de Armas.

 • Ana Dearmas
  foto: Profimedia
 • Cardi B
  foto: Profimedia
 • Cindy Crawford
  foto: Profimedia
 • Diane Kruger
  foto: Profimedia
 • Mel C
  foto: Profimedia
 • Jennifer Lopez
  foto: Profimedia
 • Kim Kardashian
  foto: Profimedia
 • Melanie Griffith
  foto: Profimedia
 • Renee Zellweger
  foto: Profimedia
 • Sandra Bullock
  foto: Profimedia
 • Halle Berry
  foto: Profimedia
1/11
 
 
Loading...
Citeste tot despre: