Al Pacino umblă în ultimul hal! Actorul, în vârstă de 80 de ani, a fost surprins recent în faţa Hotelului Palazzo Parigi din Milano, cu unghiile mari şi neîngrijite.


Ai fi zis că e un muncitor care trage de fiare sau un agricultor care umblă numai cu mâinile prin pământ. În nici un caz nu are unghiile îngrijite, cum ar trebui să arate un star de la Hollywood.

Starul se află în Italia, unde turnează pentru filmul ”House of Gucci”, ce ar trebui să aibă lansarea în noiembrie. Starul chipeş de odinioară nu mai arată ca în vremurile bune.

Faptul că trecerea timpului a fost nemiloasă cu celebrul actor, pe care l-au adorat femeile din întreaga lume, nu are însă consecinţe asupra carierei sale. Cunoscut pentru roluri celebre din “Naşul” (1972) sau “Avocatul Diavolului” (1997), Pacino s-a distrus din cauza patimii pentru alcool.

1profimedia-0597017181_1_copy.jpg

Actorul a fost surprins recent neîngrijit înfaţa Hotelului Palazzo Parigi din Milano
Foto: Profimedia

El însuşi a recunoscut că a fost un mare beţivan. În anii ‘70, umbla mai tot timpul beat.

Excesul de alcool l-a buhăit şi l-a îmbătrânit înainte de vreme. Al Pacino, cu o avere de 165 milioane $, nu a fost căsătorit niciodată, dar are trei copii: Julie Marie (31 de ani) şi gemenii Anton James şi Olivia Rose (19 ani), pe care i-a născut actriţa Beverly D’Angelo (69 de ani).

 
 
Loading...