Angelina Jolie (42 de ani) a participat la un festival cinematografic unde și-a lansat filmului pe care l-a realizat („First They Killed My Father”), dar i-a luat pe toți cei șase copii să o susțină în fața unui public numeros. S-ar putea spune că actriță a făcut o adevărată afacere de familie din acest film.


Angelina și-a pus la bătaie talentele dobândite în spatele camerelor de filmat pentru a spune o poveste ruptă parcă din sufletul ei. Daily Mail a precizat că premiera filmului a avut loc în cadrul Festivalului de Film Telluride, din Colorado (Statele Unite).

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au împăcat! „Au căzut unul în brațele celuilalt”

brangelina.jpg

brangelina
Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou împreună
Foto: Getty

Acum, Brad Pitt și Angelina Jolie sunt din nou un cuplu, după ce au primit consultanță spirituală foarte intensă pentru a-i readuce împreună, precizează The Sun, conform informațiilor oferite de biograful Ian Helperin. Cu toate că sunt divorțați, Brad și Angelina s-au întâlnit față în față și au decis să dea relației o nouă șansă.

„Brad a făcut primul pas, apoi au căzut unul în brațele celuilalt. Au vărsat multe lacrimi, nu și-au ascuns nimic. Au dat toate cărțile pe față, chiar în această cameră modestă. În acel moment, au decis să dea relației un nou început.”

Biograful a mai adăugat că Angelina și Brad au depus amândoi efoturi susținute în cadrul unor ședințe de consiliere pentru cupluri despărțite și au reușit să ajungă la concluzia că merită să o ia de început.

Cei doi actori s-au despărțit în urmă cu un an, după o ceartă avută în timpul zborului din Franța spre Los Angeles, Angelina Jolie acuzându-l pe Brad Pitt că a fost violent verbal cu fiul lor Maddox. Conflictul dintre ei i-a determinat atunci să își continue zborul separat, după ce au aterizat de urgență. În perioada imediat următoare, Angelina a anunțat despărțirea de Brad Pitt.

Îmbrăcată cu o rochie simplă, albă și apelând la puțin machiaj care nu prea i-a ascuns semnele lăsate de suferința despărțirii de Brad Pitt, Angelina Jolie a fost însoțită de toți cei șase copii, momentul fiind surprins într-o fotografie de grup plină de emoție. Fiul de 16 ani, Maddox Chivan Jolie-Pitt, ale cărui origini se regăsesc în Cambodgia, locul unde s-a turnat filmul, este și producător executiv al peliculei mamei sale deoarece a ajutat la realizarea acestui proiect, el oferind asupra poveștii perspectiva unui copil. Angelina, câștigătoare a unui premiu Oscar, este regizorul, producătorul și co-scenarista filmului „First They Killed My Father”.

angelina_jolie_gettyimages-842010004.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie, alături de toți cei șase copii la premiera filmului pe care l-a regizat
Foto: Getty

Povestea peliculei are la bază cartea scrisă de Loung Ung, azi, o activistă a drepturilor omului, fiind, de asemenea, o surpavieșuitoare a necruțătorului regim Khmer Rouge, din Cambodgia. A reușit să ajungă în Statele Unite pe când avea doar zece ani.

 
 
Loading...