Angelina Jolie este acuzată că a încercat să vândă partea ei de 50% din proprietatea Miraval, din Correns, Franţa, fără a-l consulta pe Brad Pitt (57 de ani) şi fără a-i oferi acestuia posibilitatea de a cumpăra jumătatea proprietăţii. Brad a deschis proces împotriva fostei soţii.


Brad şi Angelina s-au căsătorit în 2014, în secret pe domeniul din Correns, Franţa, şi deţin părţi egale din această proprietate administrate prin intermediul unor companii. Angelina a încercat să vândă pe ascuns partea ei de proprietate, fără a-i cere acordul sau fără a-i permite lui Brad să facă o ofertă, aşa cum prevede legea.

h_55863899.jpeg

Brad Pitt, 57 de ani, o acuză că a încercat să vândă fără să-l consulte

Avocaţii actorului în vârstă de 57 de ani au depus plângere, luni, 20 septembrie, la un tribunal din Luxembourg. Conform dosarului, Miraval a fost deţinută în proporţie 60% de compania Mondo Bongo, care e parte a companiei Quimicum, a lui Brad şi 40% de compania Nouvel, a Angelinei.

Angelina nu îl iartă pe Brad

Cu trei ani înainte de despărţirea lor din 2016, Brad i-a transferat 10% din proprietate Angelinei (46 de ani), pentru 1 euro. Proprietatea e evaluată în prezent la 164 milioane $. ”Trebuie menţionat că în ultimii patru ani compania Nouvel a întârziat sistematic aprobarea bugetelor aferente administrării proprietăţii şi numirea administratorilor”, se arată la dosar.

h_01358376.jpeg

Domeniul din Correns, evaluat în prezent la 164 milioane $

Jolie a depus actele de divorţ în august 2016 şi a cerut în instanţă custodia deplină a celor cinci copii: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani şi a gemenilor Vivienne şi Knox, 13 ani. În prezent, Maddox are 20 de ani şi fiind adult nu mai intră în discuţie. În luna iunie 2021, Brad Pitt a câştigat în instanţă custodia comună a celor cinci şi are aceleaşi drepturi ca Angelina.

 
 
Loading...