Revista „Playboy” este probabil una dintre cele mai cunoscute publicații în care se regăsesc cele mai celebre vedete. Renumită pentru erotismul pe care-l conține, revista a fost de-a lungul timpului punctul de pornire pe drumul celebrității a unor vedete de renume internațional precum Pamela Anderson.


Ediția din luna octombrie a revistei „Playboy” va uimi o lume întreagă deoarece într-unul dintre capitolele sale va apărea pentru prima dată în istoria publicației o femeie de religie musulmană, după cum se relatează și pe site-ul One.ro.

tagouri_2.jpg

tagouri playboy
Tagouri apare în revistă purtând "hijab"
Foto Twitter

Jurnalista amricană de origine libiană, Noor Tagouri (22 de ani), este prima femeie care va poza în revista „Playboy”, purtând „hijab”, dar și piese vestimentare în stil occidental – geacă din piele și încălțăminte sport. Povestea ei va fi integrată la rubrica „The Renegades Issue”, un capitol care vorbește despre bărbații și femeile care „riscă tot, chiar și viața, pentru a face ceea ce le place”, potrivit sursei citate.

tagouri_3.jpg

tagouri playboy
Povestea ei apare într-un capitol dedicat femeilor și bărbaților care riscă tot pentru a face ceea ce le place
Foto Twitter

Tânăra Tagouri este vedetă pe rețelele de socializare, dar apariția ei într-o revistă erotică a stârnit numeroase controverse. Carisma și frumusețea ei au atras însă atât critici, cât și laude – este deopotrivă apreciată pentru că va fi prima femeie de religie musulmană care are curajul de a apărea într-un pictorial purtând văl.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...