Au ajuns la vârste venerabile, dar vor să se simtă încă tineri şi puternici! Mari staruri, cum ar fi Billy Joel, Robert De Niro, Ronnie Wood şi Rod Stewart, se mândresc că au devenit tătici la apusul vieţii.


Legendarul cântăreţ Billy Joel, în vârstă de 68 de ani, a devenit recent tată de fată a treia oară. Cea de-a patra soţie a sa, Alexis Roderick (35 de ani), a adus-o pe lume pe micuţa Remy Anne.

Muzicianul a fost prezent la Spitalul Universitar din New York, împreună cu fiica lui cea mare, Alexa Ray, de 31 de ani, pe care acesta o are din căsnicia cu fostul fotomodel Christie Brinkley, ca s-o susţină pe actuala nevastă la naştere. Joel şi Alexis mai au o fetiţă, Della Rose, în vârstă de doi anişori.

Della a venit pe lume la o lună după ce s-au căsătorit, în ziua de 4 iulie 2015, la reşedinţa starului din Long Island. Billy Joel are o carieră impesionantă de 50 de ani, după ce a lansat hit-urile: “Piano Man”, “She’s Got A Way”, “Everybody Loves You Now”, “Just The Way You Are” şi “My Life”.

A câştigat mult în turneele pe care le-a făcut şi actualmente are o avere de 200 de milioane de dolari. Prima lui soţie a fost Elizabeth Weber Small, pe care a divorţat-o de partenerul său muzical Jon Small. Joel şi Elizabeth s-au căsătorit în septembrie 1973, iar ea i-a devenit manager.

El i-a dedicat cântecele “Piano Man” şi “She’s Always a Woman”, însă căsnicia lor a durat numai până la 20 iulie 1982. Billy Joel a fost cuplat cu fotomodelul Elle Macpherson (53 de ani), în anii 1980, dar s-a însurat cu colega ei, Christie Brinkley (63 de ani). Însă cântecele “This Night” şi “And So It Goes” le-a compus pentru Macpherson.

În martie 1985, s-a însurat cu Brinkley, care avea la acea vreme 31 de ani. Fiica lor, Alexa Ray, s-a născut în decembrie 1985. El i-a pus numele Ray de la unul dintre idolii săi muzicali, Ray Charles.

Billy a divorţat de Christie Brinkley în august 1994. În octombrie 2004, muzicianul s-a însurat cu a treia soţie, Katie Lee, care avea doar 23 de ani, la nuntă, fiica lui, Alexa Ray, fiind domnişoară de onoare. Însă căsătoria nu a durat decât 5 ani. 

La plimbare cu «tati», nu cu «tătăiţă!»

Robert De Niro, în vârstă de 74 de ani, avea 68 de ani când a venit pe lume fetiţa sa, Helen Grace. A fost născută de o mamă purtătoare, fiindcă soţia starului, Grace Hightower, avea şi ea o vârstă înaintată, de 56 de ani.

t224-star-foto2-85-90-hepta.jpg

Helen Grace adoră să meargă pe bicicletă cu celebrul tată, Robert De Niro
Foto: Guliver/Gettyimages/Splashnews/Hepta

Actorul mai are 5 copii cu fosta soţie, Diane Abbott, şi cu fotomodelul Toukie Smith, şi 4 nepoţi. 

Rod Stewart (72 de ani) a devenit tăticul lui Aiden, cel mai mic fiu, pe când avea 66 de ani. Fiica lui, Kimberly, a născut şi ea o fetiţă 6 luni mai târziu. Şi aşa s-a ajuns ca unchiul şi nepoţica să vină pe lume în acelaşi an.

t324-star-foto3-85-50-guliv.jpg

Aiden este nedespărţit de tatăl superstar, Rod Stewart
Foto: Guliver/Gettyimages/Splashnews/Hepta

Aiden e fiul actualei sale soţii, Penny, care i-a mai dăruit un fiu, Alastair, de 11 ani. Starul are 8 copii, Kimberly provenind din căsnicia cu prima sa soţie.

Ronnie Wood, în vârstă de 70 de ani, a devenit tăticul gemenelor Gracie Jane şi Alice Rose, anul trecut, în iunie. Fetiţele au fost născute de Sally Humphreys, care este cu 31 de ani mai tânără decât membrul trupei Rolling Stones.

t424-star-foto4-85-90-spl16.jpg

Gracie Jane este preferata tăticului septuagenar, Ronnie Wood
Foto: Guliver/Gettyimages/Splashnews/Hepta

Ei sunt căsătoriţi din 2012. Ronnie mai are un fiu, Jesse, care avea 39 de ani când s-au născut gemenele.

 
 
Loading...