Sunt celebri, plini de bani şi au toată lumea la picioare! Însă ce îi face să fie bărbaţi de nota 10 ţine mai mult de viaţa lor personală şi de felul lor de a fi. Colin Farrell (45 de ani), Alec Baldwin (63 de ani) şi Ewan McGregor (50 de ani) sunt apreciaţi atât de bărbaţi, cât şi de femei.


  • Musculosul. Colin Farrell e în topul celor mai arătoşi actori de la Hollywood. Actorul care a împlinit 45 de ani luna trecută a fost surprins de paparazzi făcând jogging la bustul gol, într-un parc din Los Angeles. Farrell a surprins plăcut pentru că şi-a menţinut forma fizică pe întreaga durată a pandemiei, când toate sălile de fitness din LA au fost închise. El are o avere de 80 milioane $, nu a fost însurat niciodată, dar are doi copii, pe James Padraig, 17 ani, din relaţia cu Kim Bordenave, şi pe Henry, 11 ani, din relaţia cu Alicja Bachleda-Curus.  

profimediajjj-0466815290_1_copy.jpg

Ewan McGregor, 50 de ani, un bărbat de casă desăvârşit îşi scoate fiica (pe Anouk) la plimbare
  • Bărbatul de casă. Ewan McGregor a devenit tătic de băiat la 50 de ani. Actorul a postat ieri o fotografie cu tânăra lui parteneră Mary Winstead (36 de ani) care ţine la piept un bebeluş abia născut. Ei sunt cuplaţi din 2017. Ewan are cinci copii, iar fiicele mai mari, Clara (25 de ani) şi Esther (19 ani), i-au felicitat pe tinerii părinţi ai micuţului Laurie. Ewan e cel mai ”de casă bărbat de la Hollywood”, fiind un exemplu în acest sens. El a fost însurat 22 de ani cu Eve Mavrakis, de care s-a îndrăgostit în 1995 şi care i le-a dăruit pe Clara şi Esther, dar şi pe Jamyan (20 de ani) şi pe Anouk (10 ani).

medalion_hhhethan_hawke_copy.jpg

Iubita lui Ewan McGregor a născut recent un băiețel
  • Tatăl perfect. Alec Baldwin este la 63 de ani un tată multilateral dezvoltat. Recent, actorul a postat o fotografie în care apare pregătit să cureţe piscina de la vila lui din Hamptons, New York, pentru cei mici. Când ai şase copii în casă, adică pe Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3 ani, Eduardo, de 6 luni, şi un bebe de nici două luni, viaţa este extrem de complicată.

alec_baldwddin_curata_piscina_copy.jpg

Alec Baldwin, 63 de ani, este tatăl perfect şi acum curăţă şi piscina pentru cei mici

Starul cu averea de 60 milioane $ a recunoscut că e topit după Carmen, deşi mai are o fiică din altă căsnicie, pe Ireland, de 25 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (68 de ani), care a durat între 1993 şi 2002. Cu Hilaria este însurat din 2012.

 
 
Loading...