Pandemia de coronavirus a dat peste cap întreaga planetă, iar oamenii sunt nevoiţi să respecte reguli stricte pentru a preveni răspândirea virusului ucigaş. Vedetele de peste Ocean şi nu numai sunt izolate în locuinţele luxoase de milioane de dolari şi aşteaptă cu nerăbdare momentul în care vor putea să revină la viaţa normală. Din păcate este incert momentul în care acest lucru va fi posibil şi nu le rămâne decât să se plimbe în jurul locuinţei, luând măsurile de protecţie necesare. Iată cum au fost surprinşi câţiva dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.


Pandemia de coronavirus i-a obligat pe toți să se retragă în locuințe pentru a evita răspândirea virusului ucigaș pentru care nu a fost găsit un remediu până la ora actuală.Vedetele, cu averi de sute de milioane de dolari, s-au retras în vilele luxoase alături de cei dragi și au renunțat la lucrul cel mai drag lor, scena sau platoul de filmare. Chiar dacă sunt captivi în locuințe imense, doatate cu tehnologie de ultimă oră, piscine sau chiar terenuri de tenis, actorii par să se fi săturat de restricții. Așadar, s-au înarmat cu măști de protecție și au părăsit casa pentru a face sport și a se menține în formă.

profimedia-0517566911_1.jpg

hugh jackman
Hugh Jackman a ieșit la o scurtă plimbare în jurul casei, dar nu a uitat de măsurile de protecție necesare
Foto profimedia

Acesta este și cazul unora dintre cei mai atrăgători bărbați din cetatea filmului, trecuți de prima tinerețe. Antonio Banderas, Colin Farrell și Hugh Jackman au fost surprinși de fotoreporteri echipați în haine sport și pregătiți să lupte cu caloriile. Carantina nu a avut un efect negativ asupra lor, cei trei actori par să fi găsit elixirul tinereții și având aceeași energie debordantă. Colin a luat în serios lupta cu kilogramele în plus și nu a ținut cont de eventualii trecători atunci când a renunțat la tricou pentru a se bucura de razele soarelui. Antonio Banderas s-a situat la polul opus, el fiind cel care s-a acoperit cât se poate de mult pentru a se feri de privirile curioaser și de fotoreporterii gata să surprindă cele mai bune cadre. Hugh Jackman a adoptat o atitudine relaxată și a făcut câțiva pași în jurul locuinței sale și a soției cu 12 ani mai în vârstă, Deborra-Lee Furness.

collin-farrell.jpg

collin farrell
Colin Farrell a declarat război caloriilor
Foto profimedia

După 7 săptămâni în care a fost nevoiți să nu părăsească locuința din cauza restricțiilor impuse, Antonio Banderas a profitat de relaxarea regulilor pentru a face sport în preajma casei. Îmbrăcat în haine sport și având pe cap o șapcă cu inițialele sale, dar și o barbă considerabilă, actorul a alergat sprinten. Lucrul care l-a deranjat nespus a fost prezența fotoreporterilor care nu doar că s-au ținut pe urmele sale, și nu au respectat distanțarea socială. Gestul lor l-a supărat atât de mult pe actor încât a decis să își exprime nemulțumirea pe pagina personală a unei rețele de socializare.

antonio-banderas.jpg

antonio banderas
Antonio Banderas a ieșit la alergat, dar a fost deranjat de prezența fotoreporterilor
Foto profimedia

 

 
 
Loading...