Ben Affleck (47 de ani) s-a confesat despre mariajul eșuat cu Jennifer Garner și despre dependența de alcool într-un interviu foarte deschis pentru New York Times. ”Acest divorț reprezintă cel mai mare regret al vieții mele”, a recunoscut Affleck.


În 2015, după mai mult de 10 ani de relație, nouă ani de mariaj și trei copii, Ben Affleck și Jennifer Garner (47 de ani) au anunțat că se despart. În 2018, cei doi și-au oficializat divorțul, iar doi ani mai târziu, actorul s-a cofesat în New York Times despre relația cu mama copiilor săi. ”Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț”, a mărturisit Affleck în New York Times.

Totul a pornit de la problemele actorului cu alcoolul. ”Am băut normal mult timp. Apoi am început să beau din ce în ce mai mult, când mariajul meu a început să scârțâie. Se întâmpla prin 2015, 2016. Iar faptul că beam mi-a adus și mai multe probleme în căsnicie”, a explicat actorul, adăugând că face eforturi să nu se mai concentreze asupra eșecurilor, pentru sănătatea lui psihică.

”Nu este deloc sănătos pentru mine să fiu obsedat de ceea ce nu a mers bine – de recidivele mele - și să mă autoflagelez. Am greșit. Am făcut tot felul de lucruri pe care le regret. Dar trebuie să te ridici, să înveți din propriile greșeli, să înveți lucruri noi și să încerci să mergi mai departe”, a declarat actorul.

Ben Affleck, internat de mai multe ori la dezalcoolizare

Ben Affleck a încercat de mai multe ori să-și trateze dependența de alcool în instituții specializate. În perioada în care divorțul de Jennifer Garner era oficializat, actorul s-a externat după cea de-a treia încercare de acest fel și a făcut o confesiune emoționantă pe contul personal de Instagram, unde a vorbit despre lupta împotriva unei dependențe ca despre ”o luptă dificilă, care durează toată viața”.

Din păcate, Affleck a avut o recidivă în octombrie 2019, când a fost surprins de fotoreporterii TMZ în stare de ebrietate după o petrecere la Hollywood. ”Îmi doresc ca asta să nu se fi întâmplat”, a mărturisit actorul la vremea respectivă. ”Chiar mi-aș fi dorit ca imaginile cu mine în această stare să nu fi ajuns pe internet, unde să poată fi văzute de copiii mei. Jen și cu mine am încercat să le explicăm și am căutat să fim sinceri.”

Citește și:

Sărbători cu scântei pentru Jennifer Garner! S-a certat cu Ben Affleck, fostul soț, în plină stradă!

Jennifer Garner, primele declarații despre divorțul de Ben Affleck

Ben Affleck joacă rolul unui fost baschetbalist de succes, în drama ”The Way Back”, care urmează să fie lansată în lunile următoare. Personajul său încearcă să revină ca antrenor de baschet la un liceu, după o luptă grea cu dependența de alcool care l-a făcut să-și piardă căsnicia.

 
 
Loading...