Fanii filmului Top Gun au toate motivele să fie fericiţi! Paramount Pictures a lansat primul trailer al filmului Top Gun 2, iar cei care au urmărit povestea de dragoste dintre Maverick şi Charlie sunt nerăbdători să vizioneze continuarea peliculei. Trailerul filmului a adunat, la aproximativ 24 de ore de la loansare, peste 6 milioane de vizualizări pe canalul de Youtube, semn că oamenii din întreagă lumea aşteaptă cu nerăbdare să îl revadă pe Tom Cruise în rolul lui Maverick. Între primul film Top Gun şi lansarea celui de-al doilea s-au scurs nu mai puţin de 34 de ani, iar timpul şi-a pus amprenta pe protagoniştii care au avut o existenţă tumultoasă şi în viaţa reală, nu doar pe platoul de filmare, de dragul artei.


Tom Cruise a rămas neschimbat 

Tom Cruise are 57 de ani, dar nu îşi trădează nici măcar pentru o clipă vârsta. Cu o vitalitate de invidiat şi un zâmbet larg, aşa este surprins adesea de către fotoreproterii de peste Ocean. Este un actor dedicat meseriei, iar nenumăratele cascadorii pe care le execută fără să ezite contribuie la forma fizică de invidiat. Este apreciat pentru dedicarea cu care îşi îndeplineşte meseria, însă în ceea ce priveşte viaţa sa personală, dincolo de ecran, există o multitudine de zvonuri.

Apartenenţa la Biserica Scientologică l-ar fi făcut pe Cruise să se îndepărteze de fiica pe care o are alături de fosta sa soţie, Katie Holmes. Mai mult decât atât, se vehiculează faptul că el nu ar fi văzut-o pe Suri, în vârstă de 13 ani, de mai bine de cinci ani, fiind determinat să respecte cu sfinţenie regulile impuse de comunitatea scientologică.

val-kilmer0tom-cruise.jpg

val kilmer si tom cruise
Val Kilmer şi Tom Cruise, în filmul Top Gun, anul 1986
Foto:Arhivă Click!

Cancerul de gât şi-a pus amprenta asupra chipului lui Val Kilmer

Tom Cruise nu a fost afectat de trecerea celor trei decenii, însă colegul său, Val Kilmer, cel care interpretează rolul lui Iceman Kazansky, a ajuns de recunoscut. Kilmer s-a luptat cu un cancer agresiv la gât şi respiră cu ajutorul unui tub traheostomic. Carismaticul actor a fost diagnosticat cu cancer la gât în urmă cu aproape patru ani, însă abia acum doi ani a acceptat să primească îngrijirile medicale necesare şi să facă tratamente oncologice.

val-kilmer.jpg

val kilmer
Val Kilmer a purtat o eşarfă pentru a ascunde tubul traheostomic
Foto:Profimedia

Val Kilmer nu mai seamănă deloc cu bărbatul care a smuls suspinele domnişoarelor din lumea întreagă şi se poate observa cu ochiul liber că a trecut prin suferinţe cumplite. Slăbit, cu multe riduri şi cu o grimasă obosită, acestea sunt cuvintele care descriu ultima apariţie a lui Kilmer la un eveniment monden. Actorul a purtat o eşarfă pentru a masca tubul traheostomic şi a încercat să schiţeze un zâmbet de dragul fotografilor şi fanilor prezenţi.

val-kilmer-tanar.jpg

val kilmer
Aşa arăta Val Kilmer în anul 2000
Foto: Profimedia

Kelly Mc Gillis nu mai aminteşte cu nimic de frumoasa Charlie

Nici Kelly McGillis, cea care a interpretat rolul hotârâtei şi neîmblânzitei Charlie nu mai aduce aminte cu nimic de personajul intepretat în Top Gun. Ajunsă la 62 de ani, aflată în continuă luptă cu alcoolul şi cu repercursiunile unei vieţi zbuciumate, Kelly a intrat într-un con de umbră de mai mulţi ani. După succesul înregistrat cu Top Gun actriţa s-a mulţumit cu roluri în filme mai puţin cunoscute şi şi-a concentrat atenţia asupra Meisner Acting Conservatory, acolo unde predă lecţii de actorie celor care visează săa jungă pe micile şi marile ecrane.

kelly-mcgillis

kelly mcgillis
Kelly McGillis, în rolul lui Charlie
Foto:Profimedia

Viaţa sa personală a fost una tumultoasă, iar Kelly a trecut prin numeroase obstacole care au afectat-o emoţional. A fost căsătorită cu doi bărbaţi pentru ca, în final, să descopere şi să împărtăşească cu lumea întreagă orientarea sa sexuală. S-a îndrăgostit de colega sa de platou, Melanie Leis, cu care s-a căsătorit.

kelly-mcgillis

kelly mcgillis
Kelly McGillis se luptă cu patima alcoolului
Foto:Profimedia

Din păcate legătura lor nu a fost una de durată, iar cele două au divorţat în anul 2013. Kelly a recunoscut că în timpul mariajului cu Melanie obişnuia să consume substanţe interzise alături de aceasta, ajungând amândouă la dezintoxicare.

 

Citeşte şi

E oficial! Katie Holmes s-a «lipit» de Jamie Foxx

Tom Cruise, adio! Katie Holmes şi-a găsit iubit

 
 
Loading...