Brad Pitt e cu nervii la pământ! Actorul de 56 de ani nu a mai schimbat un cuvânt de patru ani cu fiii lui cei mari, Maddox, 18 ani, şi Pax, 16 ani. Băieţii nu l-au iertat pentru altercaţia din avion, din 2016, care a dus la divorţul de Angelina.


Orice tentativă de împăcare venită din partea lui Brad de-a lungul ultimilor patru ani a eşuat lamentabil, pentru că nici Maddox, băiatul cel mare, şi nici Pax nu au vrut să dea ochii cu el.

Conform The Sun, care citează surse din anturajul actorului care a luat un Oscar pentru rolul din filmul ”A fost odată la Hollywood”, ”între Brad şi băieţii lui nu există nici o relaţie”.

front_maddox_copy.jpg

Cambodgianul Maddox (18 ani) nu vrea să mai audă de tatăl lui adoptiv

Practic, pentru Pax şi Maddox, Brad nu mai există. În 15 septembrie 2016, după ce ar fi consumat mai multe pahare de băutură, Brad ar fi vrut să îi aplice o măsură de corecţie fiului lui cel mare, Maddox. Asta se întâmpla la bordul unui avion care îi aducea în Los Angeles.

În apărarea lui Maddox au sărit Angelina şi Pax şi, la scurt timp după incident, Angelina a cerut divorţul.

Chiar dacă la mijloc este o avere de 300 de milioane de dolari, cei doi actori nu se luptă în instanţă pentru bani, ci pentru custodia copiilor. Brad vrea să facă parte din viaţa lor, dar Maddox, care s-a întors recent din Coreea de Sud, de la facultate, nu vrea să audă de el.

mare_front_angelina_cu_pax_copy.jpg

Angelina (45 de ani) şi Pax (16 ani) au fost văzuţi recent luând prânzul în LA

Recent, Angelina a ieşit la un prânz în centrul oraşului Los Angeles cu Pax. Amândoi purtau măşti de protecţie şi au discutat despre o posibilă împăcare a acestuia cu Brad. Refuzul a fost categoric.

Maddox, adoptat de Angelina Jolie în 2002

Angelina l-a adoptat pe Maddox în 2002, cu doi ani înainte să se cupleze cu Brad.

În 2007, a fost adoptat de amândoi vietnamezul Pax Thien. Brad şi Angelina mai au trei copii biologici: Shiloh, 14 ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, de 11 ani, şi pe Zahara, 15 ani, care este tot adoptată. 
Conform sursei citate, când Maddox a auzit că Brad vrea să îi plătească studiile la Universitatea Yonsei, din Seoul, a luat foc.

I-a explicat Angelinei că este gata să muncească în restaurante pentru a strânge banii pentru şcolarizare, dar că nu vrea să primească nici un ban de la Brad.

 
 
Loading...