Tunate sau nu, aceste funduri de vedete lasă privitorii cu gura căscată.E  cât se poate de sigur, a venit vara! Iar cele care au demonstrat acest fapt sunt vedetele de pretutindeni care şi-au etalat fundurile bine lucrate în timpul primăverii.


Miley Cyrus, alias „Hannah Montana", Coco, Jennifer Nicole Lee, Ilary Blasi sau Jenna Jameson nu se satură de soare. Chiar dacă sunt în compania bărbaţilor sau singure, ele atrag privirile tuturor, fie că este vorba de trecători sau de paparazzi.

Miley Cyrus petrece înainte de măritiş

Miley Cyrus, 19 ani, a petrecut în Malibu un fel de petrecerea burlacelor pentru că în curând se va mărita. Starleta americană, cunoscută din seria "Hannah Montana", s-a logodit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, cu care are o relaţie de trei ani.

Jennifer Nicole Lee, ce corp are la 36 de ani!


Actriţa Jennifer Nicole Lee, 36 de ani, cunoscută ca "Regina fitness-ului", s-a bronzat pe plajele din Miami unde a dat un adevărat spectacol. Paparazzi nu au ratat nici un instantaneu.

Ilary Blasi, o încântare pentru Oceanul Atlantic


Modelul Ilary Blasi, 31 de ani, superba soţie a lui Francesco Totti, 35 de ani, s-a plimbat pe plaja din Miami. Cuplul, despre care s-a spus că ar traversa o criză, şi-a petrecut o minivacanţă, fără copii.

Jenna Jameson, singură, sexy şi cu multă experienţă


„Regina filmelor porno, Jenna Jameson, 38 de ani, petrece zilele acestea o minivacanţă în Mexic, după ce a stat în arest două zile din cauză că era beată la volan. Ea se bucură de soare, celebritate şi atenţia paparazzilor.

Nici câinele nu-şi poate lua ochii de pe fundul lui Coco


Coco Austin, 31 de ani, soţia rapperului Ice-T, 54 de ani, a atras atenţia curioşilor pe plajă la New Jersey, unde s-a afişat într-un costum de baie caracteristic: mic şi subţire. Fundul ei l-a costat pe rapper 50.000 $.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: