Camila Cabello (23) este o cântăreață extrem de apreciată prin prisma calităților sale vocale, găsind faima alături de trupa „Fifth Harmony”, după ce ea și colegele ei au participat la renumita emisiune „X Factor”, unde s-au remarcat în fața publicului.


După despărțirea trupei, artista a urmat cariera solo și s-a bucurat de un succes și mai răsunător, însă aparițiile sale de pe covorul roșu nu prea sunt în concordanță cu cele surprinse de paparazzi pe stradă, având în vedere că vedetei îi place să fie cât mai naturală atunci când iese din casă.

Printre adolescenți, Camila a devenit și mai cunoscută după ce a devenit iubita starului pop Shawn Mendes, noul „idol al fetelor”, după ce era lui Justin Bieber „a apus”. Cei doi au „rupt” topurile cu melodia „Senorita”, al cărui clip senzual a dat de înțeles faptul că aceștia au trecut la pragul următor al relației lor de prietenie de la început.

Camila Cabello și Shawn Mendes, la plimbare în plină pandemie de coronavirus

Cei doi îndrăgostiți susțineau inițial că sunt doar prieteni, atunci când fanii lor începuseră să bănuiască o apropiere între ei, însă acum, după ce și-au și oficializat relația, Camila și Shawn nu se mai feresc nici în public, fiind adesea surprinși în ipostaze drăgăstoase. Gesturile păreau uneori atât de ostentative încât gurile rele spuneau că relația lor ar fi doar o strategie de marketing. Totuși, cei doi încă se afișează împreună și susțin că sunt extrem de îndrăgostiți.

camila_profimedia-0508865099.jpg

Shawn Mendes și Camila Cabello, sărut pasional pe stradă
Foto: Profimedia

Camila iese pe stradă complet nearanjată

Deși pe covorul roșu, în clipuri sau pe micile ecrane Camila se inspiră adesea de la divele mai mari de la Hollywood, având apariții spectaculoase, pe stradă, de mână cu iubitul, cântăreței parcă i s-a mai dus din „strălucirea” de pe scenă. Nemachiată, cu părul nearanjat, în șlapi și într-o rochie care nu prea i-a flatat silueta, tânăra artistă a fost surprinsă de paparazzi alături de și mai faimosul ei partener, în săruturi și tandrețuri. 

gettyimages-1211065793-594x594.jpg

Camila nu o dă în bară numai la plimbări relaxate, ci și la evenimente mondene
Foto: Getty Images

Cei doi s-au bucurat de soarele arzător din Miami și au ieșit la o plimbare relaxată, iar Shawn, la bustul gol, cu abdomenul lucrat la vedere, pare să nu fie deranjat de faptul că iubita lui nu se prea aranjează atunci când ies la întâlnire, chiar dacă el este adesea lăudat că arată impecabil. În videoclipuri Camila este extrem de simpatică, însă se pare că a fi fotogenică nu este tocmai una dintre calitățile sale.

În ciuda avertizărilor autorităților cu privire la pandemia de coronavirus și la sfaturile acestora cu privire la statul în casă, cântăreții au ieșit să profite de puțină vitamina D, neezitând să își împărtășească și câteva săruturi pasionale în acest timp.

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...