Bruce Williamson, care a fost pentru mult timp unul dintre vocaliştii principali ai trupei americane de muzică soul The Temptations, a decedat în urma infectării cu noul coronavirus, la vârsta de 49 de ani. Anunțul trist a fost făcut de către impresarii săi.


Williamson a decedat duminică seară la Mountain View Hospital din Las Vegas, au declarat impresarii săi pentru publicația americană USA Today. 

Fiul cântăreţului şi-a exprimat regretul într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare Facebook. ''Nu există cuvinte în lumea asta care să exprime felul în care mă simt acum'', a declarat Bruce Alan Williamson Jr. ''Te iubesc, tati, mulţumesc că ai fost grozav, mulţumesc pentru că ai fost iubitor, mulţumesc pentru că ai fost cine eşti... Ne vom întâlni din nou'', a fost mesajul dureros scris de fiul muzicianului. 

bruce-bush.jpeg

bruce si bush
Bruce Williamson și fostul președinte american George W. Bush, în anul 2008, în timpul unei recepții, la Casa Albă
Sursă foto: Gettyimages

Și colegii de trupă și-au exprimat durerea la auzul veștii. ''Regretăm moartea unuia dintre fraţii noştri'', a declarat Otis Williams, unul dintre componenţii originali ai trupei, pentru USA Today. ''Odată ce faci parte din Temptation, rămâi mereu membru Temptation''.

 
 
Loading...