În presă au apărut mai multe fotografii nemaivăzue cu Angelina Jolie, în care este tatuată pe spate de un călugăr thailandez. Se pare că momentul a fost imortalizat chiar cu câteva luni înainte de a se despărți de Brad Pitt.


Un artist thailandez celebru pe nume Ajarn Noo Kanpal și-a părăsit templul său din Bangkok pentru a merge pentru Angelina Jolie în Siem Reap, din Cambodgia, pentru a o tatua, precizează The Mirror. Pe atunci, actrița filma la noul său film istoric despre cel mai crunt regim politic din această țară.

Cerneala a fost aplicată pe piele folosind ace din oțel, printr-o metodă chirurgicală, care prezintă mai multă acuratețe decât pistolul pentru tatuaje obișnuit, dar provocacă și mai multă durere.

Angelina a dorit să-i fie pictate trei tatuaje Sak yant, în timp ce Brad Pitt, care a însoțit-o, a dorit un simbol buddhist pe abdomen. Două dintre desenele de pe spatele actriței ar fi trebuit să simbolizeze uniunea dintre Angelina și Brad ca soț și soție, dar mariajul lor s-a încheiat peste doar câteva luni de la acel moment din Cambodgia, mai exact în septembrie 2016.

Bruneta a mai fost tatuată de acest artist și în 2003 și apoi în 2004, iar Ajarn Noo Kanpal nu este deloc străin de unele celebrități. El a mai colaborat și cu fotomodelul Cara Delevingne și actrița Michelle Rodriguez.

Cășugărul, care locuiește la un templu de lângă Bangkok, se consideră pe sine drept „cel mai cunoscut maestru al tatuajelor spirituale thailandeze”, astfel, nu-i de mirare că Angelina a apelat la talentul său.

Anjelina și Brad Pitt au mai multe tatuaje care ar fi trebuit să le simbolizeze iubirea

Angelina Jolie încă aer tatuate pe brațul stâng coordonatele locului de naștere a lui Brad Pitt, astfel că și actorul, la rândul lui, a vrut să poarte pe corp câteva simboluri prin care obișnuia să-și arate dragostea față de soția sa. Brad Pitt are pe antebrațul drept tatuate inițialele Anegelinei și ale celor șase copii, iar pe abdomen, ziua de naștere a actriței și simbolul buddhist pe care îl poartă și Angelina Jolie.

angelina_2.jpg

angelina jolie
Și-a tatuat coordonatele locului de naștere a lui Brad Pitt
Foto: Getty

pitt.jpg

brad pitt
Pe antebrațul drept, Brad Pit are tatuate inițialele Angelinei și ale copiilor lor
Foto: Splash News

brad_pitt.jpg

brad pitt
Brad Pitt și-a tatuat pe burtă ziua de naștere a Angelinei Jolie
Foto: Hepta
 
 
Loading...