Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a apărut pe coperta ediţiei din decembrie a revistei Vogue. Este cea de-a treia apariţie a sa pe coperta celebrei reviste de modă.


Coperta o înfăţişează pe Michelle Obama pe una din peluzele grădinii Casei Albe, cu părul lăsat liber, într-o rochie albă eterică de mătase, marca Carolina Herrera, fără umeri, cu coatele sprijinite pe un pat de flori, scrie Mediafax. Fotografia este realizată de renumita Annie Leibovitz.

Michellle îşi ia adio de la Casa Albă

În revistă, Obama se descrie dornică de a lăsa în urmă viaţa de la Casa Albă: "Ştiţi, există mici momente...," a declarat aceasta. "Priveam Peluza din Sud şi Washington Monument şi abia plouase, iar iarba era foarte verde şi totul părea evidenţiat. Este atât de frumos. Şi pentru o clipă m-am gândit că îmi va fi dor să mă trezesc aici, să am acces la aceste lucruri oricând."

michelle-obama-vogue-2016-cover-photoshoot01.jpg

michelle obama rochii aparitii
Michelle Obama
foto: Vogue/Annie Leibovitz

Prima Doamnă a apărut pe coperta Vogue la puţin timp după ce Barack Obama fusese instalat în funcţie, în 2009, şi din nou în 2012.

În fotografiile realizate de Annie Leibovitz, Prima Doamnă pozează în Versace şi Carolina Herrera de la balconul Camerei Albastre şi de pe treptele Verandei Sudice. Aceasta descrie într-un interviu încărcătura emoţională a funcţiei, exprimând că trebuie să fie "la curent" tot timpul.

"Trebuie să fiu la curent cu soţul meu, unde este, cum se simte. Trebuie să fiu la curent cu familia mea. Acelaşi lucru e valabil şi pentru munca pe care o fac. Totul constă în a şti unde se află oamenii", a declarat aceasta.

Michelle Obama nu s-a hotărât ce va face în viitor

"Voi avea aceeaşi abordare pe care am avut-o şi când am devenit Prima Doamnă. Nu voi şti până când nu mă voi confrunta cu acea situaţie. Nu am mai fost niciodată fosta Primă Doamnă a Statelor Unite înainte, dar voi fi mereu implicată sub o formă sau alta în serviciul public şi în viaţa publică", a mai declarat aceasta.

 

Loading...