Linda Gray a descoperit elixirul tinereții! La cei 78 de ani ai ei, actrița care a cunoscut notorietatea mondială cu rolul lui Sue Ellen Ewing, soția lui J.R. din serialul ”Dallas”, este la fel de strălucitoare ca în tinerețe. Sue Ellen a fost prezentă la cea de a șasea ediție a Premiilor Sindicatului Artiștilor din industria machiajului și a coafurilor, care a avut loc la 16 februarie, la The Novo, din Los Angeles, California.


Linda Gray are o avere estimată la 12 milioane de dolari, a fost măritată cu Ed Thrasher între 1962 și 1983 și a adus pe lume doi copii: pe Jeff (54 de ani) și pe Kehly (52 de ani). Linda Gray a interpretat-o pe Sue Ellen între 1978 și 1989 și a fost nominalizată în 1981 la Premiile Emmy pentru prestația ei remarcabilă într-o dramă de televiziune. 

Puțini știu că primul rol pe care l-a avut după ce a părăsit platoul de filmare al serialului ”Dallas” a fost alături de Sylvester Stallone, în 1991, în filmul ”Oscar”, iar apoi a jucat în serialul ”Models Inc” între 1994 și 1995. Rolul care a consacrat-o însă rămâne cel din ”Dallas”.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: