Al Bano, cină romantică cu fosta soţie! Nu mai este nici o îndoială că celebrul cântăreţ s-a cuplat din nou cu marea lui iubire, Romina Power.


Al Bano, cină romantică la Milano cu Romina Power, titrează revista “Chi”. Cuplul de aur al muzicii italiene se reface. Cântăreţul în vârstă de 75 de ani este cu adevărat din nou împreună cu fosta lui soţie de 66 de ani. Cei doi au fost surprinşi recent de paparazzi în timp ce luau cina împreună cu lumânări la un restaurant din Milano. Apoi s-au dus să doarmă la hotel. La sosirea la restaurant, el a cumpărat un buchet de trandafiri pe care i l-a dăruit Rominei.

Al Bano, Romina Power

Al Bano, Romina Power
Al Bano i-a dat un buchet de flori Rominei
Revista Chi
În timpul cinei, nu au lipsit sărutările şi manifestările de iubire. Povestea de dragoste dintre cântăreţii Al Bano şi Romina Power emoţionează întreaga lume. Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din muzica internaţională şi s-au iubit la nebunie. S-au căsătorit, în 1970, au avut o căsnicie de vis. Au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (45 de ani), Cristel (33 de ani) şi Romina Jolanda (31 de ani). Însă fericirea s-a sfârşit brusc, când fiica lor cea mare a dispărut fără urmă. La 1 ianuarie 1994, Yilenia a vorbit ultima oară cu părinţii săi de la New Orleans, SUA. Ea a fost declarată moartă abia în ianuarie 2013, la cererea tatălui. Însă Romina nu şi-a pierdut niciodată speranţa că o va găsi cândva în viaţă. Romina şi Al Bano au divorţat cu scandal în 1999, fiindcă muzicianul a învinovăţit-o pe Romina de pierderea ei. A acuzat-o chiar că a învăţat-o să ia droguri. După despărţire, Al Bano s-a cuplat cu vedeta de televiziune Loredana Lecciso (45 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (17 ani) şi Albano (16 ani). A urmat o perioadă de ură între Al Bano şi Romina şi nimeni nu mai spera ca duetul de aur  să mai apară vreodată pe scenă. Numai că minunea s-a produs, în 2013, în Moscova, la insistenţele unui producător rus. Reîntâlnirea le-a dat frisoane atât lor, cât şi tuturor admiratorilor. Au urmat noi concerte în care Al Bano şi Romina au cântat din nou împreună, dar Loredana era mereu o piedică în realizarea unei împăcări depline între ei. Instalată în casa lui din Cellino San Marco, aceasta a jucat rolul de noua soţie a starului până recent. Loredana l-a părăsit însă pe Al Bano, când nimeni nu se mai aştepta. S-a supărat pentru că Romina a pus o poză pe reţelele de socializare în care apărea împreună cu fostul soţ la târgul de Crăciun de la Hamburg, în data de 12 decembrie 2017, şi a plecat din vila acestuia. După ce Al Bano a rămas singur, Romina a găsit din nou cale liberă să revină cu adevărat în viaţa sa. Fanii speră cu nerăbdare să se recăsătorească.Şi asta cât mai curând. Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo. S-au plăcut reciproc de la prima vedere, dar ea a făcut primul pas. El a început să-i trimită sute de trandafiri roşii şi a compus cântece special pentru ea. Până la disparţia Yileniei, viaţa lor a fost de vis. Au lansat hit după hit, cum ar fi: “Felicità”, “Dialogo”, “Acqua di mare”, “Ci sarà”, “Sharazan”. Al Bano, cină romantică la Milano cu Romina Power, este un titlu care promite noi piese de succes.

 

Loading...