Mila Kunis (34 de ani) și Ashton Kutcher (40 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Actorii sunt părinții unei fetițe, pe nume Wyatt Isabelle, și a unui băiețel, Dimitri, pe care îi țin cât mai departe de ochii presei.


Zilele trecute însă, paparazzi de peste Ocean au surprins câteva instantanee rare cu Mila și mezinul familiei, Dimitri.

Mila Kunis: ”Maternitatea mi-a schimbat viața”

mila_kunis_gettyimages-470003324.jpg

mila kunis copil
Mila Kunis e gravidă cu al doilea copil
foto: Getty Images

Anul acesta, în noiembrie, va veni pe lume noul membru al familiei, iar cei doi declară că nu vor să se oprească aici. Micuţa Wyatt are aproape doi ani, iar părinţii ei au ani­versat anul trecut un an de căsătorie. Chiar dacă actriţa în vârstă de 33 de ani susţine că povestea de dragoste cu Ashton a înce­put exact ca în filmul Prieteni cu beneficii, cei doi formează în prezent unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. În plin turneu de promovare a celui mai re­cent film al ei, Mame bune şi nebune, aceas­ta se destăinuie despre experienţa care i-a schimbat viaţa.

Felicitări pentru cea de-a doua sarcină, Mila. Te-a schimbat experienţa cu Wyatt?

Mila Da, materninatea mi-a schimbat viaţa. Mi-a oferit un fel interesant de încredere. Priorităţile mele s-au schimbat şi am deve­nit foarte altruistă. Faptul că am dat naşte­re unei fiinţe m-a făcut să mă gândesc că trebuie să renunţ la o grămadă de chestii, dar nu regret. Nu am privit niciodată lucrul ăsta ca pe un sacrificiu. Vreau să fac asta, simt să fac asta.

Ţi-a schimbat şi perspectiva asupra muncii tale?

Da, te face să alegi altfel proiectele în care te implici. Când aveam 20 de ani, nu aveam nimic de pierdut. Călă­toream în jurul lumii, lucram încontinuu, viaţa părea minunată chiar dacă nu aveam un loc pe care să-l numesc „acasă“. Şi apoi, dintr-o dată, aveam un soţ şi un copil, şi un cămin, şi o familie.

Pe o scară de la unu la zece, cât eşti de bună ca mamă?

Zece înseamnă că nu îmi pasă sau că îmi pasă prea mult…?

Vezi interviul integral cu Mila pe www.okmagazine.ro

 

Actrița a profitat de vremea frumoasă și și-a scos băiețelul de un an și câteva luni în parc. Într-o ținută lejeră, dar cool, frumoasa actriță l-a dus pe Dimitri la un loc de joacă, din Los Angeles.

hepta_3455725.jpg

mila kunis copil parc dimitri
Mila Kunis și-a dus băiețelul în parc
foto: Hepta

 

Mila este topită după micuțul ei, care pare că a moștenit trăsăturile fizice ale tatălui său. Băiețelul cu părul blond e adorabil foc, iar mămica Mila l-a supravegheat atent pentru a nu se răni în parc.

Mila și Ashton nu vor să-și răsfețe copiii

Mila și Ashton au început să se întâlnească în 2012 și s-au logodit doi ani mai târziu. În octombrie 2014, actrița a născut o fetiță, Wyatt Isabelle, primul copil al cuplului. În iulie 2015, actorii s-au căsătorit, iar în decembrie 2016, Mila l-a adus pe lume pe Dimitri.

spl1632692_001.jpg

mila kunis copil parc dimitri
Mila și Ashton sunt împreună din 2012
Foto: Guliver/Splashnews

 

Ashton şi Mila au o avere de 255 de milioane de dolari, însă s-au decis deja să-i dezmoştenească pe cei doi copii ai lor. Cei doi actori susţin că nu vor lăsa nimic ca moştenire odraslelor lor. “Ne vom da toţi banii pentru opere de caritate. Dacă fiica şi fiul nostru îşi vor face firme, vom investi în acestea, dar nu le vom lăsa nimic ca moştenire”, a declarat recent Ashton Kutcher, care mai spune că nu vrea copii răsfățati.

 

 

 

 
 
Loading...