Un actor celebru de la Hollywood, nominalizat de două ori la premiile Oscar, a avut o apariţie şocantă pe străzile aglomerate ale Los Angeles-ului. Nick Nolte a ieşit din casă într-o ţinută care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva actorul se confruntă cu probleme de ordin financiar şi nu numai.


Nick Nolte, în vârstă de 77 de ani, a ieşit pe străzile Los Angeles-ului îmbrăcat în nişte haine ce păreau a fi murdare şi având un aspct neîngrijit. Cu o barbă de o dimensiune considerabilă nearanhată şi cu părul stând în toate direcţiile, aşa a fost surprins vedeta de către reporteri. Mulţi dintre cei care l-au recunoscut au întors capul în urma actorului, întrebându-se unde este cel care fura inimile doamnellor în urmă cu un deceniu, informează thesun.co.uk.

Foto
Nick Nolte şi-a surprins fanii în mod neplăcut
Foto: Hepta

Actorul, nominalizat la Oscar în anul 1991 a declarat cu puţin timp în urmă că a fost îndrăgostit nebuneşte de colega sa Barbara Streisand. În cartea sa autobiografică, întitulată "Rebel", a dezvăluit sentimentele pe care le-a simţit pentru celebra actriţă. "Eram foarte atras de ea, la fel cum şi ea era de mine, am ajuns la un punct în care a trebuit să discutam cât se poate de clar dacă ar fi greşit sau nu să întreţinem relaţii sexuale, căci tensiunea dintre noi pe platoul de filmare era mult prea mare",a scris acesta.

Foto
Actorul s-a luptat cu dependenţa de alcool
Foto: Hepta

Starul de la Hollywood, care a jucat în peste 40 de filme, inclusiv în „The Deep” cu Jacqueline Bisset și „I Love Trouble” cu Julia Roberts,poartă adesea haine care seamănă cu pijamalele.

Foto
Actorul a fost îndrăgostit nebuneşte de Barbara Streisand
Foto: Getty

Unul dintre cele mai cunoscute filme în carer a jucat Nick se numeşte "48 de ore", iar rolul celuilalt personaj principal i-a revenit nimeni altuia decât lui Eddie Murphy. Filmul a apărut în anul 1982 şi s-a bucurat de un real succes. Nick Nolte joiacă rolul unui poliţist, iar Murphy al unui delicvent închis în spatele gratiilor. Nu se plac, dar au nevoie unul de celălalt pentru a rezolva un caz important. Sunt de acceaşi parte a baricadei, nevoiţi să lucreze împreună pentru 48 de ore.

Foto
Nick, alături de Eddie Murphy în "48 de ore", 1982
Foto: Paramount Channel

 

loading...
Loading...

Alte articole