La 65 de ani, starul din "Orhideea sălbatică" se îmbracă foarte îndrăzneţ, ca adolescenţii, cu burta la vedere. Şi, după ce a făcut numeroase operaţii estetice, este de nerecunoscut.


Mickey Rourke a fost surprins recent de paparazzi în Beverly Hills. Purta blugi foarte strâmţi, cu burta, pieptul şi tatuajele la vedere, ca adolescenţii, iar părul şi l-a vopsit blond platinat.

Mickey Rourke

Mickey Rourke
Şi-a vopsit părul blond platinat
Foto: GuliverSplash
Nu mai seamănă deloc cu aspectul său din 1987, când juca în „9 ½ săptămâni”, alături de Kim Basinger. Dependent de operaţii estetice, Mickey Rourke şi-a mai retuşat nasul încă o dată la 62 de ani. A fost cea de-a 50-a operaţie la nas şi susţine că nu crede că va fi ultima... După ce a renunţat la cariera de boxer, la finele anilor ’70, Mickey Rourke a ţinut morţiş să îşi repare nasul făcut zob de-a lungul carierei. Aşa a început lungul şir de transformări incredibile. În 2012, Mickey Rourke declara că ar muri dacă nu ar exista chirurgia plastică. Dacă în 1986-1987, Mickey putea juca lesne orice rol de „băiat frumos”, după 1991 când decide să revină în ring pentru a-şi descărca nervii acumulaţi pe platoul de filmare, lucrurile o iau razna. Începe un lung şir de operaţii estetice. Implanturi la pomeţi, îşi schimbă integral dantura şi reconfigurează mandibula. Nasul şi-l operează de 50 de ori şi continuă să nu fie mulţumit de rezultat, îşi face implant de păr în 2013 şi, apoi, în 2014 îşi reface buzele.
 
 
Loading...