Actorul Sylvester Stallone de 72 de ani şi-a dus fiicele în vacanţă pe iaht în Mexic. În urmă cu trei săptămâni se distrau tot pe iaht, în Nisa, Franţa.


Actorul Sylvester Stallone a pornit recent cu soţia şi cele trei fiice ale lor într-o vacanţă cu iahtul său de cinci stele în Mexic. După ce au vizitat Franţa, iată că starul face o nouă croazieră cu “palatul” său plutitor, considerat o adevărată perlă în lumea ambarcaţiunilor, datorită dotărilor cu sală de cinema, cabine cu mobilier foarte scump, spa. Iahtul a fost construit în 1997 şi restaurat în 2006. Starul le-a dus pe soţia lui, fostul fotomodel Jennifer Flavin (50 de ani), şi fiicele lor, Sophia Rose, de 21 de ani, Sistine Rose, de 20 de ani ani, şi Scarlet Rose, în vârstă de 16 ani, într-o nouă plimbare.

Fiicele lui Sylvester Stallone în vacanţă în Mexic

Fiicele lui Sylvester Stallone sunt foarte sexy în costume de baie pe plajă în vacanţă
Fiicele lui Sylvester Stallone, Scarlet (dreapta) şi Sophia (stânga), pe plajă, în vacanţă la Cabo, Mexic
Foto: Hepta
Stallone îşi răsfaţă în fiecare an fiicele în vacanţe de lux. Îmbrăcat în negru, ca să pară mai slab, actorul a colindat magazinele împreună cu fetele, care l-au făcut să cheltuiască mii de dolari pe suveniruri. S-au plimbat apoi sub soarele arzător şi au admirat toate frumuseţile din Cabo, Mexic. Cele trei fete şi-au expus trupurile sexy la plajă. Însă ele spun că nu au moştenit talentele actoriceşti ale celebrului lor tată. “Nu cred că vreuna dintre noi are gena actoriei”, a spus recent Sophia într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista “Harper's BAZAAR”. Chiar dacă nu îi calcă pe urme, Sylvester Stallone îşi adoră fiicele şi le duce mereu în vacanţe scumpe.
 
 
Loading...