Christina Aguilera s-a îngrăşat aşa de mult, încât nu-ţi vine să crezi că a avut cândva un trup foarte sexy. Cântăreaţa s-a făcut de râs recent în timp ce a susţinut un concert la Planet Hollywood din Las Vegas.


Cântăreaţa Christina Aguilera (38 de ani) s-a îngrăşat aşa de mult, încât abia mai putea să se mişte în timp ce cânta. Este atât de grasă, încât abia îi încăpeau şuncile în costumul de scenă. Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele, fiindcă mănâncă în neştire. Gurile rele spun că ar suferi de o dereglare digestivă caracterizată prin foame excesivă şi hrănire în exces. Are o burtă atât de mare, încât ai putea zice că e gravidă. După ce a născut doi copii, pe Max (11 ani) şi Summer, în vârstă de 5 ani, vedeta a avut mereu probleme cu greutatea. A avut şi perioade când trupul său era perfect, dar şi altele când se îngrăşa văzând cu ochii. Diva are o avere de 160 de milioane de dolari.

Christina Aguilera, sexy şi rea! Fanii o acuză că şi-a distrus faţa din cauza operaţiilor estetice

Acasă Vedete Celebrități Așa arată fetița Christinei Aguilera, pe nume "Ploaie de vară" FOTO Așa arată fetița Christinei Aguilera, pe nume "Ploaie de vară

Are probleme cu logodnicul

Christina Aguilera mănâncă în neştire din cauza depresiei provocate de faptul că nu s-ar mai înţelege bine cu logodnicul ei, Matt Rutler. Cel puţin asta susţin apropiaţii cântăreţei. Ruptura dintre ei a făcut-o să devină bulimică. Christina Aguilera a fost căsătorită între 2005 şi 2011 cu Jordan Bratman, căsnicie din care a rezultat fiul Max. Surse apropiate spun că diva se încăiera cu fostul soţ, din cauza crizelor lui de gelozie. Bratman ar fi bătut-o măr pe Aguilera, după care a plecat de acasă. Din 2010, cântăreaţa are o relaţie cu Matthew Rutler, care i-a devenit logodnic în 2014. Ei au împreună o fiică, Summer. Christina Aguilera s-a îngrăşat aşa de mult, încât nu-ţi vine să vrezi că a arătat vreodată ca o divă.

 
 
Loading...