Fanii lui George Michael au scos la lumină o mulțime de controverse cu privire la moartea cântărețului după ce trupul său neînsuflețit a fost găsit în locuința lui de Crăciun.


În ciuda faptului că George Michael și Fadi Fawaz (40 de ani) se despărțiseră încă din 2015, iubitul său susține că au trăit împreună până în clipa morții artistului, dar tot el pare să afirme că în noaptea în care cântărețul a murit, cei doi au dormit separat.

Jurnaliștii de la The Sun l-au rugat pe Fadi să ofere o explicație clară cu privire la ultimele sale comentarii de pe Twitter, care au stârnit multă indignare în rândul fanilor lui George Michael, dar a refuzat. „Fadi a fost un escroc încă de la început. George a știut asta, dar cred că în mod intenționat l-a ignorat. Era recunoscător că-i ținea companie. George s-a bazat pe Fadi cu multe lucruri, dar au fost înstrăinați unul de altul timp de 18 luni”, a scris un fan al lui George Michael pe rețeaua de socializare.

Polițiștii urmează să-l interogheze pe Fadi deoarece există suspiciuni că George ar fi consumat droguri, iar acest lucru i-ar fi putut provoca moartea. Unele comentarii recente ale lui Fadi de pe pagina sa de Twitter aruncă o umbră de mister asupra cazului decesului artistului, plasându-l în rândul suspecților.

mesaje.jpg

mesaje george michael fadi fawaz
Foto: Twitter

„Nu sunt sigur cine era acel prieten nesuferit al lui George, dar eu am fost într-o relație cu el până când l-am găsit mort în pat. Singurul lucru pe care George l-a vrut a fost să moară. A încercat de mai multe ori să se sinucidă...iar în cele din urmă a reușit. Ne-am iubit foarte mult și eram împreună aproape 24 de ore din zi.”

Acum, Fadi afirmă că și-au petrecut separat noaptea în care George Michael a murit, insitând asupra faptului că a adormit în mașina sa și nu l-a văzut în noaptea de Crăciun. De asemenea, în ceea ce privește comentariile de pe Internet, se apără și susține că cel mai probabil un hacker i-a intrat în cont, întrucât acele replici nu în aparțin.

 
 
Loading...