Poponețul de 72 de milioane de dolari revine în forță! Kim Kardashian, 39 de ani, și-a șocat fanii cu ultima fotografie postată pe contul ei de Instagram. Vedeta de televiziune care are o avere estimată de Forbes la 72 de milioane de dolari a pozat în propriul dulap îmbrăcată în pantaloni mulați din latex. Evident, rotunjimile au fost admirate de 176 de milioane de admiratori.


Kim Kardashian a dat iar lovitura cu un grupaj de poze sexy, îmbrăcată în pantalonii din latex creați de Jolie by Dia. Pozele au fost admirate de 176 de milioane de admiratori. Kim s-a pozat în dulapul ei îmbrăcată în colanți mulați pe fundul ei cărnos. Vedeta de televiziune care și-a evaluat averea la 370 de milioane de dolari, în 2019, a fost contrazisă de revista Forbes la capitolul finanțe și averea ei a fost reevaluată la 72 de milioane de dolari. Ea este CEO la companie KKW Beauty și încasează onorarii pentru postările de pe contul ei de Instagram cuprinse între 500.000 de dolari și un milion de dolari.

kim_kardashian_fund_latex.jpg

Fanilor lui Kim Kardashian le place să fie tratați cu fundul
Fanilor lui Kim Kardashian le place să fie tratați cu fundul
foto: Instagram

Citește și:

Kim Kardashian nu mai face duș de când e în carantină. Motivul e de tot râsul

FOTO Ce poartă Kim Kardashian în loc de sutien. Arată bizar, dar iți face un super decolteu

kim_kardashian_haine_dulap.jpg

Kim Kardashian, fotografie din dulap
Kim Kardashian, fotografie din dulap
foto: Instagram

Kim Kardashian măritată de șase ani, cu patru copii

Kim Kardashian s-a măritat cu Kanye West în 2014 și au patru copii împreună: North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, doi ani și Psalm, un an. Kim Kardashian are 176 de milioane de fani în întreaga lume care îi urmăresc postările cu o conștiinciozitate de nedescris. Ea a mai fost măritată cu Damon Thomas între 2000-2004 și cu Kris Humphries, între 2011-2013.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: