Unele poveşti de dragoste nu se termină cu adevărat niciodată. Jessie J și Channing Tatum i-au luat pe toți prin surprindere atunci când au anunțat că formează un cuplu, la doar câteva luni după ce actorul divorțase de frumoasa sa soție. Iată că fluturașii din stomac, plimbările sub clar de lună, declarațiile înfălăcărate pe rețelele de socializare și-au pierdut farmecul pentru Jessie și Channing, iar relația lor s-a terminat la fel de subit cum a început. Cu toate acestea, Jessie J nu poate renunţa la sentimentele sincere pe care i le poartă lui Charlie, iar cu ocazia zilei de naştere a actorului i-a transmis un mesaj emoționant.


Jessie J și Channing Tatum s-au cunoscut în anul 2018, iar între ei a existat o atracție puternică care i-a adus împreună la doar câteva luni de la divorțul actorului. În timpul relației, cei doi și-au făcut nenumărate declarații de dragoste în mediul online și au vorbit unul despre celălalt folosind termeni la superlativ. Relația lor nu a fost unde de durată și s-a încheiat după aproape doi ani. Jessie nu l-a putut da uitării pe Channing atât de ușor iar de ziua actorului i-a transmis un mesaj emoționant, semn că încă se află în gândurile sale. 

channing_tatum_jenna_dewan.jpg

channing tatum si jenna dewan
Channing a fost căsătorit cu Jenna Dewan între anii 2009 și 2018
Foto Arhivă personală

Channing Tatum a împlinit 40 de ani

Channing Tatum a împlinit 40 de ani pe 26 aprilie și a încărcat o serie de fotografii. Răspunzând la imaginile încărcate de către fostul iubit, Jessie J și-a dat frâu liber sentimentelor și i-a mărturisit, în mediul online, aprecierea pe care i-o poartă. „La mulți ani acestui bărbat special. Chiar ești unul dintr-o mie. Sunt fericită că te-ai născut și bucuroasă că ne-am întâlnit.”, a fost urarea cântăreței. Artista l-a sfătuit apoi pe celebrul actor "să continue să își trăiască frumos viața".

channing-tatum-jessie-j_0.jpg

channing tatum si jessie j
Povestea de dragoste dintre Jessie J şi Channing Tatum nu a trecut testul timpului
Foto profimedia

Jessie J şi Channing Tatum, poveste de dragoste cu năbădăi

Nu s-au sfiit să își declare iubirea public, iar uneori au împărtășit fotografii din intimitate, așa cum a fost cazul când Channing a pierdut un joc în favoarea lui Jessie și a fost obligtat să încarce în mediul online o fotografie cu el aproape dezbrăcat. Jocurile și declarațiile pline de entuziasm au ajuns la final la începutul lunii aprilie, când au decis să pornească pe drumuri separate.

 

Citește și 

Channing Tatum, gol-goluț pe internet! A primit provocarea din partea iubitei lui, Jessie J

Channing Tatum, uite ce ai pierdut! Jenna Dewan a pozat goala pușcă

 
 
Loading...