Charlene Tilton, 62 de ani, binecunoscută pentru rolul lui Lucy Ewing din serialul ”Dallas”, difuzat între anii 1978-1991, a dezvăluit că fost salvată de la moarte de colegii din film. Ei au ajutat-o să nu se apuce de droguri.


”Eram aşa de naivă. La acea vreme, aveam doar 17 ani şi consumul de droguri era în floare. Angajaţii de la clubul de noapte Studio 54 îmi ofereau. Colegii din serial, mai ales Larry Hagman, Barbara Bel Geddes şi Jim Davis, au aflat şi m-au disciplinat”.

charlene-tilton-gettyimages-173208833.jpg

Charlene Tilton
Foto: gettyimages

Serialul prezintă viaţa bogatei familii Ewing, ai cărei membri se ocupă cu extracţia de petrol şi creşterea vitelor în luxosul ranch (fermă-n.r.), Southwork, din apropiere de Dallas, SUA. Personajele principale sunt, Miss Ellie Ewing, portretizată de Barbara Bel Geddes, decedată în 2005, la 82 de ani, şi soţul ei, Jock Ewing, decedat în 1981, la 71 de ani. Fiul lor cel mare este JR Ewing, intrepretat de Larry Hagman, care a murit în 2012, la 81 de ani, răpus de cancer. JR este căsătorit cu Sue Ellen, interpretată de Linda Gray, azi în vârstă de 80 de ani.

Serialul “Dallas” a avut 357 de episoade şi a bătut toate recordurile de audienţă din istorie! 30 de secunde de publicitate în timpul serialului ajunseseră să coste 700.000 $. În România, a fost difuzat în acelaşi timp în care era difuzat şi în SUA. Există o legendă potrivit căreia dispecerii de la Serviciul de Urgenţă spuneau că nu era solicitată nici măcar o ambulanţă pe parcursul difuzării “Dallasului”.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: