Chrissy Teigen, soţia lui John Legend şi regina Twitter-ului, a suferit de depresie postpartum după naşterea fiicei sale, Luna. Vedetei nu i-a fost uşor să-şi revină, dar a avut noroc de soţul ei iubitor.


Nimeni nu ştia că vedeta a suferit de depresie postpartum după naşterea fetiţei sale. Într-un eseu scris pentru revista Glamour, Chrissy Teigen a ales să vorbească deschis despre lupta sa cu depresia. Artista s-a gândit să împărtăşească această etapă a vieţii sale ca lumea să ştie că acest fel de depresie există şi că i se poate întâmpla oricui.

luna.jpg

lagend
John Lagend şi Chrissy Teigen au împreună o fetiţă
foto: Instagram

Chrissy a povestit că îi era greu să se dea jos din pat sau să mănânce. Nu ieşea niciodată din casă de plăcere, doar fiindcă era obligată să meargă la filmările pentru emisiunea în care apărea atunci, Lip Sync Battle. „ Cele mai multe zile le petreceam exact în acelaşi loc, pe canapea şi rareori îmi adunam energia pentru a reuşi să ajung până la etaj, în pat.

Teigen a mărturisit că soţul ei, John Lagend i-a fost un adevărat suport în toată această perioadă, iar unele nopţi le petrecea dormind cu ea pe canapea. Răbdător, afectuos şi plin de compasiune, John Lagend a ajutat-o să treacă mai repede peste acea perioadă din viaţa lor.

Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că depresia postpartum nu a schimbat-o şi că, în ciuda acesteia, îşi doreşte în continuare un frate sau o soră pentru fiica ei, Luna.

lagend_si_taigen.jpg

lagend
John Lagend şi frumoasa Chrissy trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
foto: Instagram

John Lagend şi Chrissy Teigen s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. John a mărturisit de-a lungul timpul că nu a fost dragoste la prima vedere şi că a realizat cu timpul că aceasta este femeia alături de care vrea să-şi întemeieze o familie şi să îmbătrânească. În 2013, john Lagen şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe frumoasa Chrissy. Cei doi s-au căsătorit pe 14 septembrie 2016 şi împreună au o fetiţă, Luna, născută în octombrie, 2015.

 
 
Loading...