Christina Aguilera este recunoscută pentru amplititudinea vocală pe care o are și pentru discreția de care dă dovadă în ceea ce privește viața sa personală. Aprițiile sale pubice sunt adesea lăudate de admiratorii care o consideră un simbol al eleganței. Din nefericire, fanii nu au fost deloc încântați de modul în care Christina s-a prezentat la un eveniment monden care a avut loc pe 17 ianuarie în Los Angeles.


Christina Aguilera a arătat senzațional atunci când și-a făcut apaiția,la o prezentare de modă din Log Angeles la brațul soțului său, Matt Rutler, dar a existat un amănunt care nu a scăpat privirilor critice ale internauților, informează Inquisitr.com.  Fanii au analizat fotografiile și clipurile video în care Christina pășește pe covorul roșu, și au observat o mică schimbare de imagine care ieșea în evidență, într-un mod neplăcut. După ce Christina a încărcat o fotografie cu ea și partenerul ei pe pagina personală a unei rețele de socializare, internauții au atacat-o prin comentarii care mai de care mai răutăcioase, sugerând că artista ar trebui să renunțe la injecțiile cu botox care nu fac nimic altceva decât să îi deformeze buzele.

doo3htpumaedq6b.jpg

Foto
Christina Aguilera a fost condamnată pentru forma inestetică a buzelor sale, injectate cu botox
Foto:Arhivă personală

"Oh, doamne, ar trebui să renunți să îți mai umfli buzele așa, surioaro", au fost cuvintele unui utilizator. Discuția privind mărimea buzelor Christinei și obiceiul acesteia de a se injecta cu botox pentru a obține un aspect mai senzual a ajuns chiar și pe pagina de Instagram a artistei care, a preferat totuși, să nu răspundă acuzațiilor aduse de fani.

dtugdkkxcaa6pkx.jpg

foto
Christina Aguilera, alături de Katy Perry
Foto:Arhivă personală

Până la această oră, Christina nu a confirmat că a suferit vreo intervenție chirurgicală pentru a-și modifica trăsăturile, deși cei care o urmăresc pe rețele de socializare sunt de părere că ea face acest lucru din luna noiembrie a anului trecut.  Concluzia unanimă a celor care o apreciază pe artistă a fost una cât se poate de simplă "Christina sună minunat, are o voce excepțională, dar ar trebui să nu mai apeleze la injecțiile acelea oribile".

Loading...