Ciara (31 de ani) a oferit fanilor și întregii lumi un pictorial de senzație cu ea, însărcinată în nouă luni. Pozele au devenit virale pe internet și toți au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Așa arată o femeie extrem de sexi, cu foarte puțin timp înainte să nască.


Câștigătoarea unui premiu Grammy și una din cele mai frumoase femei cu cele mai bune voci ale showbizului american, Ciara va deveni peste câteva zile mămică pentru a doua oară. Artista a profitat de ultimele zile de sarcină și a realizat un pictorial senzațional pentru Harpar's Bazaar. Pozele de graviduță în nouă luni au făcut senzație pe internet. Ciara arată senzațional, chiar și cu burtică.

ciara.jpg

ciara
Ciara a oferit un pictorial de senzație cu ea însărcinată
facebook

 

Starul international a dezvălit că este mai fericită ca niciodată. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Russell Wilson, un jucător profesionist de fotbal american.

mamica.jpg

ciara
Ciara apare într-o poză cu băiețelul ei în brațe și mâinile soțului ei pe burtică
facebook

 

Artista mai are un băiețel, Future, în vârstă de 2 ani, din relația cu repperul Future. Celebra cântreața a mărturisit că băiețelul ei abia așteptă sosirea bebelușului. ”De multe ori ridică tricoul și spune că vrea să vadă bebelușul. Spune «Bună, bebe! Te iubesc bebelușule!», apoi îmi pupă burtica”, a mărturisit emoționantă cântăreața.

ciar.jpg

ciara
Ciara este însărcinată în nouă luni
facebook

Relația dintre Ciara și soțul ei este una foarte specială. Cei doi au mărturisit, de-a lungul timpului, că nu au întreținut relații sexuale, decât după căsătorie.

 
 
Loading...