Cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur va avea loc duminică, 7 ianuarie în Los Angeles și va fi prezentată de către actorul de comedie Seth Meyers. Competiția este una foarte acerbă, dar care sunt nominalizații care au cele mai mari șanse de câștig? Iată lista favoriților la obținerea unui Glob De Aur în ediția de diamant a premiilor, potrivit Vanity Fair.


Filmul "The Shape of Water", regizat de Guillermo del Toro este cel care are cele mai multe nominalizări, mai exact, la șapte dintre categorii. Povestea de dragoste ilustrată în peliculă a fost deja premiată în cadrul festivalului Leul de Aur, desfășurat în luna septembrie, 2017, la Veneția. Filmul este nominalizat la următoarele categorii: "Cea mai bună dramă", "cel mai bun regizor", "cea mai bună interpretare", "cea mai bună coloană sonoră". Mai mult decât atât, trei dintre actorii care dețin un rol în peliculă sunt nominalizați la alte categorii din competiție. 

Filmul "The Post", regizat de celebrul Steven Spielberg, are șanse considerabile de a câștiga la categoria "cel mai bun film de dramă" și "cel mai bun regizor". Filmul urmărește rolul unei jurnaliste în descoperirea unor acte secrete aparținând Pentagonului și publicizarea acestora. 

"Three Billbords Outside Ebbing, Missouri" urmărește spune unei mame care se confruntă cu membrii poliției pe care îi consideră incapabili să rezolve misterul uciderii fiicei sale. Pelicula a fost deja apreciată de criticii prezenți la Festivalul de Film de la Veneția și de cel de la Toronto, așadar are șanse mari să câștige un Glob de Aur care să îi ateste meritele. 

"Lady Bird" este filmul cu cele mai mari șanse de câștig din categoria "cel mai bun muzical" și "cel mai bun film de comedie". De altfel, prestațiile lui Saoirse Ronan și a lui Laurie Metcalf nu sunt deloc de trecut cu vederea, potrivit Vanity Fair.

"Tonya" este un film biografic care urmărește viața patinatoarei Tonya Harding. Cele două prezențe feminine din film, Margot Robbie și Allison Janney au împreună un număr de patru nominalizări, așadar șansele de câștig sunt ridicate.

 

loading...
Loading...