Concertul pe care trupa Aerosmith îl va susţine pe 18 iunie, la Bucureşti, va avea loc în cadrul noului complex Zone Arena, şi nu la Romexpo, locul anunţat iniţial de către organizatori.


Potrivit organizatorilor, Zone Arena (Bulevardul Barbu Văcărescu 164, Floreasca) oferă avantaje funcţionale în plus, iar mutarea va permite suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan în configuraţia oferită de locaţia iniţială, Romexpo.

Schimbarea locului de desfăşurare a concertului va îmbunătăţi vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete. Amplasarea sectoarelor şi dispunerea locurilor în tribuna VIP va fi aceeaşi. Spectatorii pot verifica harta complexului Zone Arena începând de luni, 7 iunie, pe site-ul eventim.ro.

Programul evenimentului rămâne neschimbat. Accesul la concert este permis începând cu ora 18.00, iar în deschidere, timp de peste o oră, trupa Reamonn va încălzi audienţa.

Spectacolul celor de la Aerosmith va dura aproape două ore.


"În momentul semnării contractului cu Aerosmith, la începutul acestui an, Zone Arena era încă la stadiul de proiect. Azi este o realitate funcţională, care ne oferă beneficii şi avantaje gândite special pentru activitatea pe care o desfăşurăm, organizarea de concerte. Unul din avantajele imediate este că, datorită configuraţiei spaţiului, începând de luni, 7 iunie, în reţeaua Eventim vor fi disponibile încă 1.000 bilete la Gazon B pentru concertul Aerosmith", a declarat Sorina Burlacu, Director General Events.

Intrarea în incinta complexului se va face prin Bulevardul Barbu Vacarescu, prin trei puncte de acces separate (una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A şi una pentru spectatorii cu locuri la tribuna oficială şi Golden Ring).

Pentru a facilita accesul fanilor Aerosmith la concert, cu acordul Primăriei Capitalei, Bulevardul Barbu Văcărescu va fi închis în ziua concertului, între orele 16.00 - 24.00, pe sensul de circulaţie dinspre Bulevardul Ştefan cel Mare către Şoseaua Pipera, pe segmentul dintre Strada Ceaikovski şi Strada Ghe. Titeica.

Aerosmith a cerut fructe şi iaurt

Aerosmith opreşte avioanele!

Femeile care îi aduc pe greii muzicii în România

Trupa rock «Aerosmith» concertează la Bucureşti, pe 18 iunie - VIDEO

Biletele la concertul Aerosmith au preţurile de 140 lei - Gazon B, 190 lei - Gazon A, 330 lei - Golden Ring şi 590 lei - tribuna VIP (locuri pe scaune) şi pot fi achiziţionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din Bucureşti sau în librăriile Humanitas din toată ţara.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

 
 
Loading...
Citeste tot despre: