A fost in visele a milioane de românce, datorită rolului din Dallas. Acum, la 69 de ani, actorul Patrick Duffy, devenit celebrul pentru rolul lui Bobby Ewing, este de nerecunoscut.


Grizonat tot, cu părul mai rar şi foarte slab, Patrick Duffy nu mai are strălucirea de altădată. Recent, el și-a făcut apariția la lansarea filmului „Warning Shot” , la teatrul din Beverly Hills, California, iar imaginile i-au cutremurat pe fanii actorului.

Deși este îmbracat într-un costum negru și elegant, se poate vedea că Patrick este mai slab ca oricând. Aici el s-a întâlnit și cu fosta lui colegă de platou, Linda Gray (77 de ani), celebra Sue Ellen.

Actorul a trecut printr-o boala cumplită, de care a scăpat la începutul lunii aprile a anului 2013. Cancerul ii mai răpusese deja trei colegi din Dallas, asa că fanii erau foarte ingrijorați în privința stării lui de sănătate. 

La începutul anului 2017, Patrick a mai primit o lovitură. Actorul a trecut prin momente cuplite, după ce soția lui, Carlyn Rosser Duffy, cu care a fost căsătorit 41 de ani, a murit după o luptă lungă din boala. Acesta a fost momentul în care a decis să se retragă o perioadă din atenția publicului. 

Vezi imaginile cu actorul doar aici!

Povestea de dragoste dintre Florin Busuioc și Liliana, frumoasa lui soție: "Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală"

Prințul Charles, dezvăluiri cutremurătoare despre căsătoria cu Lady Diana: "Voiam cu disperare să anulez nunta"

 
 
Loading...
Citeste tot despre: