Apariția spectaculoasă a celebrei cântărețe Beyonce de la Premiile Grammy nu a fost trecută cu vederea. Imaginea cu ”regina” de la Gala decernării premiilor Grammi a fost imortalizată într-un mod foarte neașteptat, mai exact, într-o păpușă.


Superstarul în vârstă de 35 de ani a bătut toate recordurile pe Instagram cu fotografia inedită și originală prin care își anunța sarcina. Mai exact, a primit peste 10.750.000 de aprecieri.

Chiar dacă nu mai e atât de prezentă pe ecrane și în concerte, vedeta internațională continuă să inspire oamenii de pretutindeni. Drept dovadă, un artist Brazilian a creat o păpușă după chipul și asemănarea ei.

bey.jpg

bey
Beyonce și mini-Beyonce
foto: Instagram

 

Păpușa Beyonce însărcinată este o versiune în miniatură după apariția extravagantă a cântăreței de la Premiile Grammy. Toate detaliile au fost respectate de inventator, inclusive coroana de pe cap și sandalele.

beyonce.jpg

bey
Păpușa Beyonce este întruchiparea leită a artistei
foto: Instagram

 

Păpușa nu a fost scoasă la vânzare, dar face senzație pe rețelele de socializare, iar fanii ar fi dispuși oricând să o achiziționeze.

marcus.jpg

bey
Păpușa Beyonce face ravagii pe internet
foto: Instagram

 

Artistul este cunoscut pentru manopera sa. Madonna, Rihanna, Britney Spears, Michael Kackson sau Ariana Grande sunt doar câteva personalități celebre pe care acesta le-a întruchipat în mini-păpuși.

 
 
Loading...