Timpul nu iartă pe nimeni! Durii de la Hollywood, Bruce Willis, Val Kilmer, Jean Claude Van Damme, Wesley Snipes şi Arnold Schwarzenegger au îmbătrânit. Nu mai sunt chipeşi ca în filmele tinereţii.


În celebrele filme de acţiune erau tineri, musculoşi şi fermecători! Astăzi, durii marelui ecran sunt cu totul schimbaţi. Bătrâneţea şi-a pus amprenta peste ei, dar sunt plini de bani.

w224-foto2-90-60.jpg

Die Hard (1988)

 

În zadar unii dintre ei s-au luptat să se păstreze cu exerciţii fizice, cum a făcut-o Arnold Schwarzenegger. La 71 de ani, starul este în continuare un munte de muşchi.

Însă nu arată la fel de bine ca în seria „Terminatorul”. A albit şi are riduri, dar nu încearcă să scape de semnele bătrâneţii, deşi are o avere de 400 de milioane de dolari.

w324-foto3-arnold-schwarzen.jpg

Predator (1987). Arnold Schwarzenegger, 71 de ani

Însă şi mai mult a fost afectat de trecerea timpului Bruce Willis (64 de ani). La început, în seria “Greu de ucis”, în 1988, Bruce Willis (64 de ani) era chipeş, cu o bogată podoabă capilară.

Mariajul lui cu Demi Moore s-a sfârşit în anul 2000, după 13 ani de căsnicie. Actriţa l-a părăsit când a rămas fără păr. De atunci, a început să nu mai fie la fel de apreciat.

w424-foto4-jean-claude-van-.jpg

Ultima bătălie (1994). Jean Claude Van Damme, 58 de ani

Averea sa de 180 de milioane de dolari nu l-a ajutat să învingă bătrâneţea. Însă cel mai rău şi-a distrus înfăţişarea de dur seducător Val Kilmer (59 de ani).

Cancerul la gât l-a distrus! E plin de riduri şi buhăit, se vede cu ochiul liber că a trecut prin mari suferinţe. Însă a negat mereu cu încăpăţânare că ar fi bolnav.

w524-foto5-val-kilmer.jpg

Sfântul (1997). Val Kilmer, 59 de ani

Starul, care are o avere de 25 de milioane de dolari şi a jucat în “Top Gun”, a învins boala, care i-a desfigurat frumoasele trăsături. Jean Claude Van Damme (58 de ani) nu mai seamănă nici el cu imaginea pe care o avea în filmele lui de succes, cum ar fi „Soldatul universal”.

Drogurile şi operaţiile estetice nereuşite i-au şifonat bine chipul starului cu averea de 30 de milioane de dolari. Wesley Snipes (56 de ani) a îmbătrânit şi el mult, din cauza puşcăriei pe care a îndurat-o, între 2010 şi 2013, pentru evaziune fiscală.

w624-foto6-wesley-snipes.jpg

Blade (1998). Wesley Snipes, 56 de ani

Actorul, cunoscut mai ales pentru trilogia “Blade”, a fost acuzat ca ar fi prejudiciat statul american cu 38 de milioane de dolari, prin neplata impozitelor şi a taxelor. Starul, cu o avere de 10 milioane de dolari, a fost de mai multe ori în România. 

 
 
Loading...