Beyonce și fiica sa au avut o apariție reușită la premierea peliculei „Frumoasa și bestia”, o adaptare a celebrului basm Disney. Artista și Blue Ivy Carter au dus outfit-ul „mami și cu mine” la un alt nivel. Cele două și-au potrivit rochiile la perfecție.


Celebra cântăreață a participat împreună cu fiica sa la premierea „Frumoasa și Bestia”, în Hollywood, și au atras atenția tuturor cu ținutele lor semnate de Gucci. Beyonce și Blue Ivy și-au potrivit rochiile de minune  și au avut atitudinea potrivită pentru a le purta.

Artista optând pentru o rochie vaporoasă și lejeră care îi acoperea burtica, cu accesorii în talie. Cireașa de pe tort rămâne tot decolteul extrem de generos cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului.

bey.jpg

beyonce
Beyonce cu un decolteu generos la premierea filmului disney ”Frumoasa și Bestia”
foto:Instagram

 

În schimb, fiica artistei a purtat o rochie cu imprimeu și voaluri, nuanțe proaspete și pastelate. Rochia micuței nu a costat mai puțin de 26.000 de dolari, fiind din colecția toamnă/iarnă a anului 2016, creație Gucci, arată Time.

beyo.jpg

beyonce
Beyonce alături de fiica, și Blue Ivy Carter sa la premierea filmului
foto:Instagram

 

Pe lângă potrivirea de minune a ținutelor, cele două s-au distrat de minune când camerele foto și video le-au atras atenția. Beyonce, a dat în mintea copiilor și a oferit câteva momente amuzante.

ivi.jpg

beyonce
Beyonce s-a distrat la premierea filmului
foto: Instagram

 

 
 
Loading...