Actorul James Franco, în vârstă de 39 de ani,a fost acuzat recent de hărțuire sexuală de către o colegă de breaslă și de alte câteva studente care participau la cursurile sale de actorie. James a negat vehement acuzațiile și a subliniat faptul că susține cu tărie ideea din spatele mișcării Metoo. Mai mult decât atât, chiar membrii familiei sale i-au sărit în ajutor și au oferit declarații în mod public despre James, insistând asupra ideii potrivit căreia el este un băiat bun.


Alison Brie (35 ani), cumnata lui James Franco l-a apărat pe acesta și a respins acuzațile care i se aduc actorului. Prezentă la evenimentul SAG Awards și pe covorul roșu, Alison a ținut să precizeze că acuzațiile de hărțuire sexuală care i se aduc lui James nu sunt în întregime adevărate. "În mod clar, rolul meu este de a-mi proteja familia. Nu tot ce se aude este în întregime adevărat. Cred că cel mai bine ar fi dacă am aștepta până când vom avea toate informațiile necesare pentru a trage o concluzie. Pe de ată parte, oricine simte că a fost victima unei agresiuni, are dreptul să facă un pas în față și să vorbească despre acest lucru. Eu admir modul în care James face față situației", a adăugat Alison, cumnata și colega de platou în filmul "The Disaster Artist" a lui James Franco.

8a1521a1-9bf3-4835-9538-e3d4e752b25a-large16x9_wenn24539123.jpg

foto
Alison Brie alături de fratele lui James Franco
Foto: Getty

Mai multe actrițe și studente ale lui James Franco au vorbit despre duplicitatea sa și despre faptul că folosea de pretextul repsectării scenariului pentru a le atnge în feluri nepotrivite. Potrivit studentelor lui, obișnuia să se dezbrace în timpul orelor de curs și să le propună să facă la fel pentru crearea unor cadre deosebite.

Actorul american James Franco (39 de ani) este acuzat de hărţuire sexuală de mai multe femei, care şi-au împărtăşit poveştile pe social media, după ce acesta a fost desemnat câştigător la categoria Cel mai bun actor într-un film de comedie/musical la Globurile de Aur 2018. "Îţi aminteşti cum mi-ai spus, în urmă cu câteva săptămâni, că nuditatea completă la care m-ai forţat în două dintre filmele tale, pentru 100 de dolari pe zi, nu a fost deloc exploatativă deoarece am semnat un contract", a scris actrița Sarah Tither-Kaplan la scurt timp după Globurile de Aur, adresându-se lui Franco, prin intermeidul unui mesaj pe pagina personală de Twitter. "Îţi aminteşti când, în maşină, mi-ai tras capul în jos spre penisul tău dezgolit şi cealaltă dată când i-ai spus prietenei mele să vină la tine la hotel pe când avea 17 ani? Asta după ce fusesei deja prins făcând acelaşi lucru cu o altă fată de 17 ani?“, a fost un alt mesaj adresat actorului.

 

 
 
Loading...