Arată foarte bine pentru vârsta ei! Demi Moore a pus o poză de ultimă oră pe o reţea socială ca să se vadă că nu a făcut operaţii estetice, după ce în ianuarie a şocat lumea.


Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, a fost de nerecunoscut la o defilare în cadrul Săptămânii Modei din Paris, care a avut loc în ziua de 27 ianuarie! 
Cu pomeţii explodaţi, buzele ţuguiate şi vizibil mărite, fruntea ca de ceară şi o mandibulă sculptată geometric, ea a prezentat colecţia Fendi. Apariţia sa grotescă i-a făcut pe mulţi să o certe că şi-a operat faţa. 
A fost criticată de întreaga lume pe motiv că s-ar fi lăsat mutilată de bisturiu. Ea s-a apărat şi a explicat că machiajul i-ar fi modificat faţa oribil. 
Iată însă că, în ziua de 1 martie, Demi a pus o poză pe o reţea socială, în care apare cu faţa complet nemachiată, observându-se clar că, totuşi, nu este operată! 
De astă dată, vedeta a primit numeroase mesaje în care i se fac complimente: ”O femeie magnifică”, ”Belissima”, ”Sunteţi superbă”. 
Demi a ţinut în mai multe rânduri să spună că este total împotriva operaţiilor estetice. Ea zice că reuşeşte să se menţină tânără datorită lipitorilor. 

detaliujjj_titlu_demi_moore_copy.jpg

Actriţa, în fotografiacare a şocat lumea, la 27 ianuarie
Foto: Profimedia

Vedeta, care are o avere de peste 200 de milioane de dolari, merge în Austria, unde medicii îi aplică pe trup vietăţile care îi curăţă organismul de toxine. 
De asemenea, pentru ten, foloseşte creme hidratante. Actriţa din filmul ”Striptease” sau ”Fantoma mea iubită” a luat foc când a fost criticată după apariţia la Săptămâna Modei din Paris: ”Dacă nu vă place, nu vă uitaţi, dar măcar nu aruncaţi cu noroi atunci când nu e cazul”. 
Demi a mai fost bănuită că a apelat la bisturiu în 2007, pentru rolul din ”Îngerii lui Charlie”, când ar fi cheltuit pe tratamentele de întinerire 250.000 de dolari, dar şi atunci, ca şi acum, a negat cu vehemenţă.
 
 
Loading...
Citeste tot despre: