Admiratorii celebrului actor sunt îngrijorați de când au fost făcute publice câteva imagini recente cu Leonardo DiCaprio (42 de ani) surprins pe o stradă din New York. Sub tricou, pe pieptul actorului, a fost observat un detaliu bizar.


În imaginile surprinse, Leonardo DiCaprio pare a purta un dispozitiv în partea stângă a pieptului, după cum precizează Unilad.

Jurnaliștii de la Daily Mail sunt de părere că acel obiect ar putea fi un dispozitiv de monitorizare a activității inimii. Să indice acest lucru faptul că marele câștigător al Premiului Oscar ar avea probleme cardiace? Atunci când a observat că este urmărit de jurnaliști, DiCaprio a încercat să-și mascheze acea zonă cu umbrela pe care o ținea în mână.

S-a mai putut observa și faptul că purta în buzunar un obiect voluminos, cu toate că telefonul mobil îl avea în cealaltă mână. Totuși, nu există nicio dovadă că acesta ar fi avut atașat un dispozitiv de monitorizare cardiacă.

Zilele acestea, s-a aflat că actorul a făcut din nou echipă cu marele regizor Martin Scorsese, alături de care va realiza un nou proiect cinematografic în primăvara lui 2018.

 
 
Loading...