Ţara arde şi baba se piaptănă! Liderul nord-coreean se îmbată zilnic cu vin rar de cobră ca să fie bun la pat. Numai aşa reuşeşte să-şi satisfacă soţia de când s-a îngrăşat.


Kim Jong-un (31 de ani) e atât de gras, încât nici nevasta nu şi-o mai poate satisface. Pentru a-şi mai spăla puţin din ruşine în faţa soţiei lui, Ri Sol-ju, de 29 de ani, dictatorul a început să ţină o dietă cu vin de şarpe. Potrivit unei surse din apropierea liderului nord-coreean, acesta se pileşte în fiecare zi băutura “veninoasă” ca să fie bun la pat. La reşedinţa lui din capitala Phenian sosesc periodic lăzi cu sticle de vin scump, în interiorul cărora se află „îmbuteliate” cobre, ca să-i crească virilitatea, scrie „Daily Star”. Se pare că această licoare rară îl va putea ajuta pe Kim Jong-un să devină un zeu în pat. Unii spun că primul om din Coreea de Nord, care este tatăl unei fetiţe de doi ani, vrea să-şi lase din nou însărcinată partenera de viaţă, pentru că-şi doreşte şi un băieţel. „Regimul” cu brânză franceză şi whisky scump i-a cam distrus momentele intime cu soţia. 

vin-de-sarpe.jpg

Băutura are efecte afrodiziace şi anticancerigene

Click! SPUNE:

Vinul de şarpe este o băutură care poate fi fatală dacă este consumată peste măsură. Astfel de licori alcoolice se prepară mai ales în China şi Vietnam, având efecte afrodiziace. Sticlele conţin uneori şi scorpioni conservanţi, după ce otrava lor a fost anihilată. O sticlă costă în jur de 100 $ (356 lei) şi tratează reumatismul şi întăreşte imunitatea.

 
 
Loading...