Două dintre cele mai frumoase și apetisante fotomodele, Emily și Bella, și-au arătat formele în costume de baie pe plajă. Ele și-au luat o scurtă vacanță înainte de cea de Crăciun și nu au ezitat să fie senzuale și seducătoare pe nisipul fierbinte.


Cele două brunete au publicat pe conturile lor de Instagram mai multe fotografii incendiare din paradisul tropical. Fie că s-au pozat împreună, pe un jet ski, sau au dorit să li se surprindă posteriorul apetisant, prăfuit de nisipul de pe plajă, ca în cazul lui Emily (25 de ani), fetele s-au simțit în largul lor și s-au distrat de minune.

emily_si_bella.jpg

emily ratajkowski bella hadid
Emily și Bella s-au distrat de minune pe jet ski
Foto: Instagram

În ceea ce o privește pe Emily, după cum știm, adoră să se pozeze goală și să publice imagniile pe rețelele de socializare, dar a reacționat dur atunci când unele fotografii nud i-au fost luate și puse la dispoziția publicului într-un alt context, fără știrea ei.

emily.jpg

emily ratajkowski
Emily nu a ezitat să-și arate iar posteriorul apetisant, de această dată, prăfuit de nisipul de pe plajă
Foto: Instagram

La rândul ei, nici Bella Hadid (20 de ani) nu s-a lăsat mai prejos și a pozat în ipostaze cât mai sexy pe nisipul fierbinte sau la umbra palmierilor. Plină de senzualitate în acel costum de baie minuscul, punându-și în valoare coprul tonifiat și sexy, Bella a strălucit pe malul mării, dar și pe valuri, pe jet ski, alături de Emily.

bella_1.png

bella hadid
Bella Hadid, senzuală pe plajă
Foto: Instagram

În plus, ele nu au fost singure, ci s-au distrat alături de alte fotomodele cel puțin la fel de sexy care adoră pictorialele în locurile exotice.

fotomodele_sexy.jpg

fotomodele sexy
emily și Bella s-au distrat împreună cu alte fotomodele sexy
Foto: Instagram

 

 
 
Loading...